Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:29:19

Двоє рибалок провалилося під лід та потонули

25.02.2014   16:18

24 лютого о 14:00 до служби порятунку «101» від працівника міліції надійшло повідомлення про те, що в р. Трубин біля с. Гришівка Борзнянського району під час риболовлі провалилися під кригу та потонули два чоловіки.

Як з'ясувалося, трагедія сталася з 38-річним жителем Сосницького району, який разом з 30-річним товаришем мешканцем м. Бахмач рибалили на річці. За словами свідків, вони ще 23 лютого пішли рибалити, проте так і не повернулися.

Для проведення пошукових робіт залучалось відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 15:30 тіла рибалок було знайдено на дні річки, на відстані 4 м від берега.

Причину трагедії встановлює слідство.

Слід зазначити, що лише з початку року на Чернігівщині вже потонуло 4 людини. Основною причиною трагедій стало порушення заходів безпеки під час зимової риболовлі, а саме провал під кригу. У зв’язку з цим Управління ДСНС у Чернігівській області закликає населення бути обережними і завжди пам’ятати, що лише чітке виконання правил безпечної поведінки під час виходу на лід допоможе зберегти Ваше життя.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини