Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:34:34

Чемпіони – сумлінні декларанти!

03.02.2014   17:19

Багаторазові переможці та призери чемпіонатів України з біатлону, учасники міжнародних змагань, майстри спорту України з біатлону Олексій Петренко, Сніжана Тісєєва, Анастасія Ничипоренко та кандидат у майстри спорту Крістіна Литвиненко завітали до Центру обслуговування платників Чернігівської ОДПІ та задекларували доходи, отримані у 2013 році.

Кожен з спортсменів здійснив свій індивідуальний внесок у добробут держави. Отже, чемпіони є взірцем для інших людей не тільки у спорті, а також у виконанні свого обов’язку перед державою.

«Ми багато виступаємо за кордоном, бачимо, як живуть у європейських країнах, тому вносимо свій внесок у добробут держави. Ми хочемо, щоб наша країна теж стала сильною та багатою». – зазначила майстер спорту з біатлону Сніжана Тісєєва. Приємно відзначити, що з року в рік біатлоністи сумлінно декларують доходи. Зокрема, подає приклад біатлоніст Олексій Петренко, який сам щороку подає декларацію та організував колег по команді.

Заслужений тренер України з біатлону Жанна Степанівна Зоц, яка виховує майбутніх чемпіонів, зазначила, високі досягнення у спортивних змаганнях неможливі без дотримання суворої дисципліни. Так само і сплата податків повинна бути здійснена сумлінно та у встановлені терміни. Держава дбає про фінансування та організацію спортивних змагань, спортсмени демонструють високі результати, захищають честь держави и на міжнародних змаганнях, займають призові місця.

Чернігівщина подарувала світу багато чудових біатлоністів, майстрів спорту зі світовим ім’ям. Зокрема, на чемпіонаті Європи з біатлону, який зараз триває у Чехії, вихованці Чернігівської школи СДЮШОР з лижних видів спорту впевнено завоювали 5 медалей. Приємно відзначити їх серед сумлінних декларантів, які завітають до Чернігівської ОДПІ у березні, після чемпіонатів України та світу.

Директор СДЮШОР з лижних видів спорту Віталій Серафімович Паршуков зазначив, що головні досягнення біатлоністів ще попереду, проте головне у своєму житті вони чітко усвідомили: треба бути свідомим громадянином з активною громадянською позицією, дотримуватись норм законодавства, щоденно дбати про добробут рідної краю, своєчасно декларуючи доходи та сплачуючи податки.
 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини