Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:53:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

23.01.2014   09:36

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 22 січня по 08 годину 23 січня 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 4 пожежі, з яких 1 на об'єкті та 3 в житловому секторі. Загинула 1 людина.

1. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Количівка О 08 год. 35 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 10000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 130000 грн.

2. Пожежа на об'єкті смт Козелець, вул. Комсомольська О 14 год. 14 хв. сталася пожежа тимчасової торгівельної споруди. Вогнем знищено 20 кв. м облицювання стін, пошкоджено продовольчі товари. Причина - порушення правил монтажу електромережі. Збиток - 40000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Манжосівка О 16 год. 10 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни на площі 12 кв. м, підлогу на площі 3 кв. м та майно. Ймовірна причина - необережність під час куріння господарки. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 70000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господарки 1965 р.н.

4. Пожежа в житловому секторі м. Щорс, вул. Лермонтова О 19 год. 49 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та підлогу на площі 12 кв. м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 35000 грн.


Інші повідомлення:


Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на дорогах державного значення Чернігівської області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 72 одиниці спеціальної техніки та 110 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини