Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:36:47

Чернігівський благодійний аукціон побачень завершився

27.12.2013   11:17Агенцiя

У Чернігові добіг кінця аукціон побачень, організатором якого вже третій рік поспіль є ЧОО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Відомі політики, бізнесмени, журналісти, артисти, гарні дівчата і хлопці продавали побачення з собою з благодійною метою - допомогти реанімаційному відділенню Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Напередодні Нового року, 26 грудня, організатором благодійного аукціону Романовою Тетяною було куплено і передано різного типу медичне обладнання для реанімаційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні:
-    Ваги електронні для новонароджених, к-сть 3шт.
Вартість: 1800 грн
-    Фіброоптичний прямий клинок, к-сть 2 шт
Вартість: 3200 грн
-    Мішок АМБУ багаторазовий силіконовий для новонароджених, кол.-во 4 шт
Вартість: 2362 грн
-    Відсмоктування медичний "Біомед", к-сть 1 шт.
Вартість: 1105 грн / шт.
-    Датчик потоку -1 шт. для апарата ШВЛ "Bear CUP 750 PSV".
Вартість: 1800 грн

Це список того, чого постійно бракує або зовсім не має у дитячій лікарні, та на сьогодні є дуже необхідним обладнанням для дитячої реанімації. Всі документи, підтверджуючі купівлю обладнання і його передачу, викладені у групі аукціону у соц. мережах і на самій сторінці аукціону.

Сам благодійний аукціон тривав протягом всього листопада. Участь у аукціоні взяло близько 180 осіб, серед яких були як звичайні чернігівці, так і відомі в місті люди. Серед них: політики, бізнесмени, громадські діячі, шоумени, блогери. За підсумками цьогорічного аукціону було зібрано 10 267 грн. «Деякі ставки в результаті виявились несправжніми, а деякі навіть відмовилися від своїх ставок, тому і зібрана сума в результаті дещо менша в порівнянні з сумарною на Інтернет-сайті. Але більшість гроші внесли, - розповіла організатор аукціону Тетяна Романова. - Натомість вони отримали телефони лотів і можливість домовитися про побачення».

Найбільшу суму заплатили за народного депутата Олега Ляшка - 1500 грн і за Романову Тетяну - 1200 грн.
Висловлюємо щиру вдячність партнерам благодійного аукціону «Купи зустріч»: інтернет - магазину korobok.net.ua і міській кав’ярні «Шарлотка».

Інформаційним партнерам: телеканалу «Дитинець», порталу Чернігова, Чернігівській загальнополітичній газеті Високий вал, сайту ПіК, інформ-агенції «Чернігівський монітор», експертному клубу «Чиста політика» , Чернігівському суспільно-інформаційному часопису  «Північний вектор» , Інформаційному порталу «4erngiv.info» , Інформаційно-аналітичному порталу «Поліс: Політика і суспільство»  і Чернігівській обласній газеті «Дитинець».

Окрім цього висловлюємо особисту подяку всім учасникам аукціону. Саме завдяки Вам діти, що потребують допомоги -  таки отримали її.

Прес-служба ЧОО ВМГО
«Молодь Демократичного Альянсу»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини