Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:22:38

Міліцейські експерти очима дітей

20.12.2013   08:35

Напередодні Дня міліції в НДЕКЦ при УМВС України в Чернігівській області було проведено конкурс дитячого малюнку «Міліція очима дітей». 18 листопада 2013 року співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області завітали до вихованців Чернігівської дитячої художньої школи.

Під час зустрічі діти ознайомилися зі службовою діяльністю експертної служби міліції.

Найбільше захоплення в учнів школи викликала розповідь експертів вибухотехнічної служби про особливості своєї роботи, яка супроводжувалася демонстрацією макетів вибухових пристроїв, мін, гранат. Уважно та з непідробною цікавістю діти слухали про заходи безпеки при поводженні з петардами, хлопавками та бенгальськими вогнями.

Наприкінці заходу міліціонери запропонували учням взяти участь в конкурсі дитячого малюнку. Наприкінці листопада більше двадцяти творчих робіт демонструвалися в приміщенні НДЕКЦ при УМВС.

Після тривалого та досить жвавого обговорення кожної з робіт, журі визначило найкращі малюнки. При їх оцінці враховувався вік дитини, зверталася увага не тільки на якість та оформлення твору, але й на його сучасність, оригінальність, зміст та повноту розкриття теми. Переможцем конкурсу обрано малюнок «Дослідження слідів» 10-річної Лілії Гаєвої. ІІ місце отримала 17-річна Валерія Мороз за малюнок «Вони забезпечують нам безпечне життя».

Почесне ІІІ місце поділили 6-річний Артур Ткач з малюнком «Експерти на виклику» та 7-річна Ангеліна Руденок з малюнком «Обираємо краще майбутнє».

Підсумовуючи результати конкурсу, начальник НДЕКЦ при УМВС в області Володимир Журавель сказав: «Колективу криміналістичного центру сподобалися творчі задуми дітей, їх позитивне сприйняття правозахисної ролі міліції в суспільстві. Напередодні Новорічних свят бажаю всім дітям гарних оцінок у школі, любові та тепла у родинах, подальшого творчого розвитку, позитивних емоцій, посмішок та здійснення всіх бажань».

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.