Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:56:52

Чернігівські миротворці з гарячих точок планети: вітаємо зі святом!

06.12.2013   15:38

Напередодні професійного армійського свята військовослужбовці з Чернігівщини, які зараз проходять військову службу в національних контингентах закордоном вирішили привітати усіх, хто має відношення до життя у погонах. Зважаючи на складну та напружену роботу, наші миротворці святкуватимуть День Збройних Сил скромно та з усіма почестями: мітингом, привітанням командира, нагородженням кращих та концертом.

Сьогодні в національних контингентах, які базуються в різних точках світу, проходять військову службу 15 миротворців з Чернігівщини. В основному це солдати та офіцери  з військових частин, які дислокуються на території нашої області. Закордоном вони несуть бойове чергування у 18-му окремому вертолітному загоні місії ООН зі стабілізації у ДР Конго, 56-му окремому вертолітному загоні місії ООН у Ліберії та національному контингенті в Косово (Республіка Сербія).

Вони вітають усіх мужчин з Днем української армії, всіх, хто має відношення до справжньої чоловічої роботи – професії військового. Їхні закордонні привітання з далеких країн та континентів спрямовані усім, для кого честь мундира – не порожній звук, усім тим, хто з гордістю носить погони на плечах.
Вітання зі святом, коротко та лаконічно з вуст чернігівських миротворців:

підполковник Сергій Сердюк - начальник групи бойового управління 18-го ОВЗ місії ООН зі стабілізації в ДР Конго ( заступник командира 8 командного пункту армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ –
м. Чернігів)
 - Зі святом, шановні колеги! Щастя та добра всім вашим сім’ям. Мирного неба над головою та успіхів в усіх починаннях! 

майор Валерій Черноног - офіцер з бойового управління групи бойового управління 18-го ОВЗ місії ООН зі стабілізації в ДР Конго (помічник начальника зміни Групи бойового управління 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ  - м. Чернігів)
 - З Днем Збройних Сил України! Вітаю усіх військовослужбовців Чернігівського та інших гарнізонів з професійним святом. Здоров’я вам та вашим родинам.

капітан медичної служби Юрій Стеценко - ординатор 56-го ОВЗ місії ООН у Ліберії (медик-стоматолог 1-ї отбр – смт. Гончарівське)
 - Вітаю усіх військовослужбовців з 22-ю річницею української армії. Хай збудуться найзаповітніші мрії кожного солдата та офіцера Збройних Сил України. Миру та спокою нашій державі та нашим сім’ям. Всього найкращого!

старший прапорщик Олексій Глинін - електрик-дизеліст 56-го ОВЗ місії ООН у Ліберії   (начальник радіорелейної станції 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ - м. Чернігів)

- Вітаю усіх військовослужбовців Збройних Сил України з професійним
святом. Бажаю усім, хто вибрав для себе професію захисника вітчизни, терпіння та мужності, везіння та майстерності. Адже на цих життєвих якостях будується професіоналізм нашої армії….

Також до привітань приєднуються інші військовослужбовці з африканської країни Конго майор Вадим Шоха - перекладач штабу місії 18-го ОВЗ ( офіцер однієї з Чернігівських частин (на Україні), капітан Віталій Фень - офіцер з бойового управління групи бойового управління 18-го ОВЗ, помічник оперативного чергового 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ (на Україні), старший прапорщик Олександр Мироненко - начальник групи документального забезпечення 18-го ОВЗ, Територіальне управління «Північ», м. Чернігів (на Україні), прапорщик Руслан Цеберко - технік інформаційно-телекомунікаційного відділення вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення 18-го ОВЗ, начальник апаратної вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ (на Україні),  сержант Михайло Зеленін - механік стартового командного пункту вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення 18-го ОВЗ, начальник радіостанції – командир машини групи (авіанавідників) 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ (на Україні), солдат Євген Баранов - оператор інформаційно-телекомунікаційного відділення вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення 18-ГО ОВЗ, водій-планшетист групи бойового управління 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ (на Україні), солдат Євген Прохоренко - водій-електрик радіомаркерного пункту вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення 18-го ОВЗ, водій-електрик 8 командного пункту армійської авіації СВ ЗСУ (на Україні) та з  Косово, Республіка Сербія, старшина Володимир Костюк - стрілець-радіотелефоніст першого спеціального взводу національного контингенту в Косово, рентгенолаборант 9-го військового шпиталю смт. Десна (на Україні).

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.