Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:07:46

Колектив обласної телерадіокомпанії привітали з професійним святом

16.11.2013   13:30

16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення і зв'язку. В урочистому заході взяли участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в Чернігівській області Леонід Мельник.

Напередодні професійного свята, за дорученням голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, колектив Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-Центр» привітав в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.Напередодні професійного свята, за дорученням голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, колектив Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-Центр» привітав в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика.

«Особливого значення набуває журналістська робота у часи здійснення реформ. Адже спираючись на об’єктивну інформацію, людина може скласти реальну картину сьогодення, аналізувати діяльність владних структур, спостерігати за розв’язанням суспільних проблем, активно долучаючись до соціальних процесів», - підкреслив Юрій Музика, звертаючись до працівників обласної телерадіокомпанії.

Він висловив вдячність колективу за їх нелегку, але таку необхідну для людей працю. Побажав нових творчих проектів, невичерпного натхнення і успіхів та вручив кращим працівникам відзнаки облдержадміністрації.

На сьогодні обласна державна телерадіокомпанія «Сівер-Центр» є найпотужнішою та провідною на Чернігівщині. Однією з перших в Україні вона розпочала мовлення у цифровому форматі.

Наразі в телерадіокомпанії працюють як досвідчені фахівці так і молоді спеціалісти. Добре відпрацьована програмна політика враховує особливості регіону і розрахована на висвітлення економічного, громадсько-політичного, соціально-культурного і мистецького життя області, історичної спадщини Сіверського краю.

Вітаючи журналістів, Валентин Мельничук підкреслив, що депутатський корпус обласної ради високо цінує ту увагу, яку обласна державна телерадіокомпанія приділяєте проблемам Чернігівщини.

- Ми вдячні вам, адже щоденно ви приходите в кожну оселю, допомагаючи людям відчути свою причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування, - сказав заступник голови обласної ради.

Він також висловив надію, що дружній колектив компанії і надалі докладатиме усіх зусиль для забезпечення об'єктивного інформування громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події регіону.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини