Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:36:12

Вилучено партію контрабанди

05.08.2013   13:27Агенцiя

Близько другої години ночі 02.08.2013 року на ділянці відділу прикордонної служби “Задеріївка”, під час спроби переміщення через державний кордон з України до Республіки Білорусь значної партії контрабандних товарів, затримано 2 громадян РБ та громадянина України.

На березі річки Дніпро, крім човна зі скловолокна з мотором, прикордонним нарядом, під час завантаження, виявлено ще і підготовлені до переправлення 6 тюків товарів народного споживання.

В результаті перерахунку встановлено, що тюках знаходяться товари 172 найменувань, в основному це одяг та аксесуари, загальною кількістю 2241 штука. Товари вилучені та передані до Чернігівської митниці, де і буде зроблено їх грошову оцінку. Вилучено також і човен з двигуном.

Загалом за минулий тиждень, з 29 липня по 4 серпня 2013 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 246,5 тис. громадян та 42,5 тис. транспортних засобів, затримано 8 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 42 особи, на яких накладено штрафів на суму 3774 гривні.

Через державний кордон не пропущено 57 осіб, з яких 13 – діти громадяни України, що не мали відповідних документів на право перетину державного кордону.


О.В.Дудко, помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби, підполковник

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини