Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:48:25

Сила кохання: побачивши свого судженого, жінка з паралізованими ногами почала ходити. ВІДЕО

11.07.2013   14:16Агенцiя

У невеличкому хуторі на Чернігівщині живе жінка, життя якої вражає.

Вона 27 років пересувалася на інвалідному візочку. Два роки тому сталося диво. Зустрівши кохання, Тетяна почала ходити. Щоправда поки лише за допомогою милиць.

Кожен крок завдає жінці жахливого болю, але Тетяна приховує його за щирою посмішкою. Пригадує – раніше за нею доглядали батьки. Але з віком дедалі частіше дівчина відчувала самотність.

Понад 10 років вимолювала у Бога кохану людину. І таки зустріла. З Володимиром познайомилась у реабілітаційному центрі для інвалідів.

«У нього на той момент була сильна депресія. Він втратив сім’ю і все. Я поговорила з ним, заспокоїла, і так почалася наша дружба», - розповідає Тетяна.

Після 8 місяців спілкування – Володимир запропонував руку і серце. Та прикута до візочка, вона боялася стати тягарем для коханого. Заради нього і почала вчитися ходити.

І вже на весіллі Тетяна була без інвалідного візочка. А за рік – народила здорову дівчинку – Настуню. Чоловік дружиною-героїнею не натішиться.

«Я їй ще казав: де ти була 10 років назад? Якщо б я її не знайшов, то, звичайно, не так би жив», - каже чоловік Тетяни, Володимир.

Тепер щасливе сімейство завжди разом. Навіть по господарству пораються пліч-о-пліч. І це надихає долати труднощі. А їх у родині Єгорових - чимало. Живуть лише на мізерну пенсію по інвалідності у старезному дерев’яному будинку.

Щоправда Володимир самотужки його відбудовує. За кредит поміняв вікна та утеплив стіни. Та життя у селі без вигод для людей з обмеженими можливостями та ще й із восьмимісячною дитиною – суцільне випробування. Та подружжя знову вірить у диво.

«Наша заповітна мрія – щоб знайшлися добрі люди, які знайшли би житло. Хоч якусь маленьку кімнатку, хоч у гуртожитку. А так у мене в житті все є», - каже Тетяна.

 

ICTV
Автор: Наталя Жуковська

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.