Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:02:43

Комфорт для бізнесу – європейський тренд

06.06.2013   20:59

Тенденції зростання платежів до бюджету спостерігаються завдяки зрозумілим та простим умовам роботи для платників податків.

Марухленко Олександр

Марухленко Олександр

За січень-травень 2013 року податківцями міста забезпечено  надходжень до Державного бюджету у сумі 211,0 млн.грн., у т.ч. до загального фонду Державного бюджету - 206,7 млн.грн.

Досягнуто приросту до відповідного періоду минулого року у 2,4 рази по акцизному податку з вітчизняних товарів (+  0,98 млн.грн.).

Місцевий бюджет поповнився на 239,1 млн.грн., що складає 106,6 відс. доведених індикативних показників. Додатково до встановлених завдань надійшло 14,7 млн.грн. Забезпечено приріст до фактичних надходжень минулого року на 9,1 відс. або 19,8 млн.грн.

У  травні  2013 року до Державного бюджету зібрано 35,9 млн.грн., доведені показники виконано на 102,8 відс. (+1 млн.грн.). До загального фонду надійшло 33,9 млн.грн. Доведені показники по загальному фонду державного бюджету виконані на 102,9 відс., перевиконання складає 1 млн.грн.

Завдання по податку на прибуток виконане на 100,3 відс. По податку на додану вартість завдання виконано на 102,8 відс.
До Місцевого бюджету  надійшло 51,0  млн.грн., приріст до минулорічних показників склав 1,6 млн.грн (3,2 відс.).

У рамках заходів, спрямованих на збільшення зарплати  з початку року 102 керівника підприємств заслухано на засіданнях робочих груп, з яких 98 збільшили рівень виплати заробітної плати та перерахували ПДФО  у сумі  232,6 тис. грн.

За січень - травень 2013 року скорочено заборгованість по заробітній платі у сумі 2,8 млн.грн., сплачено ПДФО у сумі – 0,5 млн.грн.
У місті Чернігові працівники податкової намагаються зробити усе для розробки та впровадження найоптимальніших шляхів підвищення ефективності адміністрування податкових платежів, аби вони були максимально комфортними для бізнесу. Тому зусилля фахівців спрямовано на поліпшення якості обслуговування, спрощення документообігу, зниження витрат часу на спілкування, підвищення конкурентоспроможності економіки, створення комфортних умов для досягнення партнерських відносин із платниками податків.

Олександр Марухленко, в.о. начальника ДПІ у м. Чернігові  ДПС

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини