Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:08:08

Олександр Михайлик: Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста!

06.06.2013   13:12Агенцiя

Ваша професія надзвичайно важлива, відповідальна та суспільно значуща. Працюючи в інформаційному світі, ви день у день допомагаєте усім нам почути, побачити та розібратись у ситуаціях, новинах, подіях країни, області та неспростовних фактах. Завдяки вам ми дізнаємося про долю людей, складні життєві обставини, зміни в нашому регіоні та щоденну радість. І саме ви формуєте наше ставлення до того, що відбувається навколо.

Але сьогодні я хочу щиро подякувати вам усім, перш за все, за плідну співпрацю з органами внутрішніх справ. Адже, не секрет, що саме з вашою допомогою і злочини розкриваються, і розшукуються безвісті зниклі люди, злочинці. А завдяки публікаціям у засобах масової інформації профілактичних матеріалів нам спільними зусиллями вдалося попередити жителів Чернігівщини про всілякі хитромудрі маніпуляції різного роду шахраїв. Звичайно, дехто все-таки став їхньою жертвою, але багатьох чернігівців органи внутрішніх справ із вашою ж допомогою вберегли від великих неприємностей.

Особисто я на власному досвіді переконався в тому, що готовність чернігівських журналістів допомагати міліції – це не порожні слова.

Мені також приємно бачити у засобах масової інформації й іміджеві матеріали про кращих правоохоронців. А таких публікацій, телесюжетів, дякуючи вам, за останній рік було немало: й про співробітників різних міліцейських підрозділів, про ветеранів органів внутрішніх справ, які свого часу віддали службі по три а то й по чотири десятки років. Не менш цікаво було почитати в пресі і про міліцейські династії. Вважаю, що люди повинні більше знати про тих, хто забезпечує правопорядок в населених пунктах, їхній спокій. Щиро сподіваюся і на подальшу нашу з вами співпрацю.

Тому сьогодні, у день вашого професійного свята – Дня журналіста, я щиро бажаю, щоб ви і надалі доносили до людей лише правдиву та об’єктивну інформацію. Нехай чесність, відвертість, порядність будуть не лише вашими особистісними якостями. Я бажаю, щоб ці життєві принципи стали невід’ємними правилами роботи. Сміливості, наполегливості та енергії вам для творчості і реалізації ідей та задумів. Добрих новин, яскравих сенсацій, унікальних проектів, цікавих історій на журналістській ниві та вдячних глядачів та читачів! Нехай робота супроводжується лише новими пошуками, знахідками, удачею та успіхами!


Олександр Михайлик, начальник УМВС України в Чернігівській області, генерал-майор міліції

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини