Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:40:19

Підозрюваний, якого київські працівники міліції затримали в Ніжині за місцем його мешкання, зізнався в скоєному злочині

27.05.2013   14:09Агенцiя

За підозрою у вбивстві заарештовано депутата Ніжинської міської ради

Максим Багрінцев

Максим Багрінцев

18 травня до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві по телефону «102» надійшло повідомлення, що в одній з квартир на проспекті Героїв Сталінграду виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління в повному складі, яка почала розслідування. Цього ж дня слідчим відділом Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості про кримінальне правопорушення було внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

23 травня після низки оперативно-розшукових заходів столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 26-річний житель міста Ніжин Чернігівської області.

Як було встановлено, зловмисник був знайомий з потерпілою. Упродовж року в Києві він регулярно користувався її послугами сексуального характеру. Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. В розпалі цього інциденту молодий чоловік молотком наніс 51-річній жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи смерть настала в результаті перелому кісток черепа.

Підозрюваний, якого київські працівники міліції затримали в Ніжині за місцем його мешкання, зізнався в скоєному злочині. Наразі його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Призначено ряд експертиз, триває досудове розслідування.


ВЗГ ГУМВС України в місті Києві
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.