Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:41:21

Автомобільний бум на "Грем'ячі"

27.05.2013   12:39Агенцiя

Вранці 20 травня в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Грем’яч» на виїзд з України під керуванням громадянки Таджикистану прибув автомобіль «Опель Вектра».

Під час перевірки  документів встановлено, що бланк довіреності  підроблений, точніше  відтворений  методом ксерокопіювання, прізвище водія вказане з помилкою, а в перекладі взагалі написане інше, схоже прізвище, в адресі нотаріального бюро також виявлено помилки.

Автомобіль вилучений, а сума оцінки якого склала 77975 гривень.

Того ж дня, близько 22-ї на виїзд з України також під керуванням громадянина Таджикистану прибув легковий автомобіль «Опель Астра».

Під час перевірки документів на право керування автомобілем  виникла підозра щодо їх дійсності, що підтвердилось виявленими помилками, а саме нотаріус працює в іншому, ніж вказане, нотаріальному бюро, у перекладі помилка в юридичній адресі бюро переводу, відсутній державний герб в та в самому тексті перекладу на російську мову, аркуш документа на якому видавалося доручення та підпис нотаріуса не відповідають встановленому зразку.

Автомобіль вилучений та оцінений у 23979 гривень.

Близько опівночі в пункт пропуску на виїзд з України прибуло два легкових автомобілі «BMW 540I SPORT AUTO» керували якими громадяни України. Автомобілі перебували на англійської реєстрації.

Під час перевірки  документів на право керування встановлено, що печатки нотаріуса, який видав доручення, не є оригіналами, а відтворені методом ксерокопіювання, відсутні контактні адреси нотаріуса, відсутні будь-які захисні знаки на документах, транспортні засоби взагалі ввезені на територію України іншими особами.

Автомобілі вилучені та оцінені у 84000 гривень кожний.

Загалом же за минулий тиждень, з 20 по 26 травня 2013 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено близько 95,5 тис. громадян та 19 тис. транспортних засобів, затримано 9 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 50 особу, на яких накладено штрафів на суму 3725 гривень. Через державний кордон не пропущено 42 особи, з яких 5 – діти громадяни України, що не мали відповідних документів на право перетину державного кордону.

Спільно зі співробітниками  Чернігівської митниці в пунктах  пропуску виявлено порушень законодавства  та вилучено товарів на загальну суму 275,5 тисяч гривень. 
 

О.В.Дудко, помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби, підполковник

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.