Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:05:36

До уваги пасажирів, які користуються послугами поїздів міжнародного сполучення Київ – Москва та Київ – Санкт-Петербург

24.05.2013   17:21Агенцiя

Залізничники Столичної магістралі звертають увагу пасажирів, які користуються послугами поїздів сполученням Київ – Москва та Київ – Санкт-Петербург! З впровадженням нового графіка руху пасажирських поїздів на 2013-2014 роки змінюється процедура проходження митного контролю поїздів міжнародного сполучення.

З 26 травня поточного року у поїзді № 53/54 сполученням Київ – Санкт-Петербург митні та прикордонні процедури будуть здійснюватися на шляху прямування поїзда на дільниці Чернігів – Горностаївка. Це дозволить вищезазначеному поїзду прискоритися на 45 хвилин. Відстань від столиці України до Санкт-Петербурга він долатиме за 22 год. 26 хв. замість 23 год. 11 хв.

А прикордонно-митний контроль у поїзді № 5/6 Київ – Москва починатиметься за 25 хв. до відправлення поїзда у вагонах і на платформі вокзалу станції Київ-Пасажирський. У зворотньому напрямку митні процедури будуть здійснюватись під час прибуття поїзда по ст. Київ-Пасажирський.

Раніше дану технологію проходження митного контролю було впроваджено в поїзді № 2/1 сполученням Київ – Москва. 


http://swrailway.gov.ua/newsline/?nid=1254

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини