Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:18:25

У Чернігові відкрилася Школа наречених

15.05.2013   15:22

Головна мета навчання - підготувати дівчат до весілля, дати поради щодо організації урочистостей та як не розгубитися у найважливіший день твого життя. Тобто як зробити ідеальне весілля.

Не секрет, що кожна дівчина мріє про весілля та білу сукню з самого дитинства. Коли відбувається момент заручин та пропозиції руки і серця від коханого чоловіка, спокійне життя закінчується починається підготовка до свята. В цьому і допоможе Школа наречених, організована в Чернігові.

В цій Школі наречену навчать як правильно підібрати сукню, вибрати фотографа, відео оператора, весільну агенцію та ведучого, розкажуть про модні весільні тенденції та звичаї. Допоможуть із вибором букетів та постановкою весільного танцю. Тобто всі деталі підготовки до весілля, як то кажуть від «А до Я».

Не забули організатори Школи і про жениха. Кілька уроків будуть присвячені чоловічій моді та складений чек-лист необхідних речей для нареченого, починаючи від шкарпеток і закінчуючи бутоньєркою.

Школа наречених у Чернігові проект новий. Він цікавий тим, що є дистанційним та безкоштовним. Для того, щоб стати учасницею потрібно зареєструватися на сайті весільного салону Slanovkiy, і підтвердити бажання отримувати інформаційну розсилку Школи. Тобто навчатися можуть не тільки чернігівські наречені, а і дівчата з інших міст та країн.

Ідея створення такої школи належить директорці весільного салону Slanovskiy Юлії Швидкій. Щоб втілити ідею у життя їй знадобився чималий досвід роботи у весільному бізнесі, консультації з фахівцями-флористами, візажистами, перукарями, дизайнерами, фотографами та операторами, організаторами та чотири місяці наполегливої праці для оформлення всього масиву інформації в уроки. Навчальний курс в ідеалі розрахований на 2 місяці, але якщо підготовка до весілля розпочалася раніше або пізніше всі ці моменти можна обговорити особисто з пані Юлією і пройти курс навчання за власним графіком. Але розслаблятися ученицям не доведеться, бо в програмі передбачені домашні завдання, а іспитом стане саме день весілля.

Одним із останніх у розсилці є відео-урок, у якому навчають правильно ходити у весільній сукні із шлейфом. Це важлива наука, бо сучасна повсякденна мода відірвана від довгих суконь та шлейфів, а тому часто наречена у весільній сукні може красиво стояти або сидіти, а от ходити - ні. «В сукні із шлейфом треба ходити прямо, по кругу або по вісімці», - радять фахівці. І звичайно потренуватися разом із дівчатами на відео.

Юлія Швидка пообіцяла, що уроки будуть змінюватися в залежності від тенденцій моди та нових ідей в галузі весільної індустрії. У майбутньому вона планує започаткувати ще один проект, присвячений життю після весілля. «Хочу ділитися маленькими таємницями за що мене кохає мій чоловік», - сказала пані Юлія.

Приємно було дізнатися, що вподобання чернігівських наречених дуже близькі до смаків лондонських модниць такі ж елегантні та витримані.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.