Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:10:10

Засуджено учасників ОЗГ, які розчленували жертву

22.04.2013   07:38Агенцiя

Набув законної сили вирок Апеляційного суду Чернігівської області відносно учасників організованої злочинної групи, які минулого року з нелюдською жорстокістю вимагали квартири у мешканців міста Чернігова. Про це повідомили JeyNews у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Працівники УБОЗ встановили, що очолив злочинне угрупування 27-річний чоловік, який разом із двома раніше судимими спільниками, вирішили розбагатіти, забираючи квартири у осіб, схильних до зловживання алкогольними напоями.

Злочинці, користуючись залежністю своїх жертв від спиртного, легко знаходили привід попасти до їх помешкання. Згодом накачували власників квартири алкоголем, доводячи їх до безпорадного стану. Після цього зв’язували безпомічних, били та витребували документи на житло.

Весь час, щоб потерпілі не пручалися, учасники групи заливали в них спиртне. Однак одного разу вони потрапили на впертого та безстрашного чоловіка. Навіть після погроз та побиття він відмовився підписати необхідні документи.

Спільники вивезли потерпілого до одного із сіл Чернігівщини, відчайдушно побили та закрили в холодному погребі. Через три дні, повертаючись за жертвою, вони надіялися що полонений змінив свою думку. Однак у погребі вони побачили вже його труп.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік загинув від численних побоїв.

Недовго думаючи, труп вони викинули у лісосмузі неподалік села. За кілька днів злочинна трійця через боязнь бути викритими, не витримала та повернулася на місця, де залишили покійника. Тіло розчленували, а частини заховали у різних місцях.

Зараз злочинці перебувають в місцях позбавлення волі.

Найменше отримане покарання – 10 років тюремного ув’язнення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини