Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:34:27

Чернігівці служитимуть в елітних частинах. ФОТО

18.04.2013   09:12

17 квітня в Чернігові відбулась чергова урочиста відправка 31 призовника до військових частин.

Цим юнакам випала честь служити в еліті Київського гарнізону – роті почесної варти окремого Новоросійсько-Київського полку Президента України і 101-й бригаді охорони Генерального штабу Збройних Сил України.

З цієї нагоди майбутніх солдатів привітали і побажали їм успішної служби начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Болдирєв, заступник голови Чернігівської обласної ради ветеранів Ілля Полянський, тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Юрій Борисов, батьки, рідні та друзі.

Вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-музичною підготовкою вручили призовникам подарунки на згадку про Чернігівщину, а  солістки Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України Ольга Рогожа і Світлана Макаренко виконали для них українські пісні.
Показовий виступ для присутніх провели інструктори кіно логічної служби Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Завершився захід проходженням призовників урочистим маршем.

Слід зазначити, що цієї весни на військову службу з Чернігівської області загалом буде призвано 490 юнаків. Більшість з них – 300 – проходитимуть строкову службу в Збройних Силах України, а інші в частинах внутрішніх військ МВС України і Державної спеціальної служби транспорту України.

Олександр Парій

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини