Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:40:00

Віртуальні поховання, благоустрій, намогильні огрожі знайшли у Ніжині

02.04.2013   12:04Агенцiя

Ці та інші особливості господарювання розкрила ревізія КП «Виробниче управління комунального господарства» Ніжинської міськради.

Загалом фахівці Ніжинської об’єднаної Державної фінансової інспекції при ревізії комунального підприємства за 2009 — 2012 роки виявили порушень, що призвели до втрат, на суму 208 тис. грн.

Зокрема, ревізія встановила, що  у 2012 році з розрахункових рахунків КП було перераховано 80 тис. грн дочірнім підприємствам як плату за неначебто виконані роботи з благоустрою міста. Проте документів, які б свідчили про виконання згаданих робіт і послуг, інспекторам представити так і не змогли.

Ще 20 тис. грн посадові особи комунального підприємства сплатили за виготовлення металевих намогильних огорож. Втім, зустрічна звірка у підрядника  — ТОВ «Ритуал» факту виконання цих робіт не підтвердила.

Майже 50 тис. грн підприємство недоотримало за надані послуги з оформлення договорів-замовлень на організацію та проведення поховань померлих громадян та послуг з оформлення свідоцтв про поховання.

Крім того, підприємство нарахувало і виплатило близько 20 тис. грн винагород за неналежно оформленими договорами (без підписів керівника й печаток), провело виплату незаконних премій працівникам на 7,5 тис. грн та премій начальнику КП, що не були не передбачені контрактом найму, на суму 3 тис. грн.

За наслідками ревізії  на двох посадових осіб комунального підприємства накладено адмінштрафи за ч. 1 ст. 164-2 КУпАП. Головного бухгалтера звільнено з роботи. Матеріали ревізії передано до міжрайонної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ст. 367 ч.1 ККУ.

Юрій Савицький,
начальник Ніжинської об’єднаної Держфінінспекції

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини