Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:25:26

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

27.02.2013   09:56

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 26 лютого по 08 годину 27 лютого 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 3 пожежі в житловому секторі. Загинула 1 людина.

1. Пожежа в житловому секторі Корюківський р-н, с. Наумівка О 09 год. 00 хв. сталася пожежа  в житловому будинку. Вогнем знищено підлогу на площі 1 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло господаря 1926 р.н. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 50 грн. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не залучалися.

2. Пожежа в житловому секторі Козелецький р-н, с. Патюти О 19 год. 45 хв. сталася пожежа сінника. Вогнем знищено сінник та 5 т сіна. Причина - підпал. Збиток - 5 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі м. Ніжин, вул. Овдіївська О 21 год. 09 хв. сталася пожежа електрощитової в 3-поверховому житловому будинку, що обслуговує КП "СЕЗ". Вогнем знищено електрощитову. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 200 000 грн.


Інші повідомлення:

Протягом чергової доби для розчистки автодоріг на території області було задіяно 6 одиниць спеціальної техніки та 8 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей