Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:57:43

Віконні шахраї, що “приліпилися” до В.Атрошенка

20.02.2013   16:30Агенцiя

Сьогодні деякі абсолютно вільні, а за ними навіть підневільні ЗМІ Чернігівщини поширили інформацію, засвідчену правоохоронцями, про те, що в області з’явилися підступні й винахідливі шахраї, які укладають договори з населенням на встановлення металопластикових вікон за пільговою ціною. Беруть у людей передоплату, дають натомість якийсь “лівий” папірець, а потім – ні грошей, ні вікон.

Але якби то були просто шахраї з великої дороги, так то би півбіди. Гірше те, що вони, як ті провокатори, прикриваються та втираються в довіру до людей, стрясаючи повітря світлим іменем народного депутата України Владислава Атрошенка.

У прес-службі названого депутата просто вражені з такої страшної підступності. Чому саме депутат Атрошенко?!! Чому не “приплели” до тих вікон, скажімо, депутата-комуніста Лещенка чи мажоритарника Ляшка?

А тим часом справді до прес-служби народного депутата України Владислава Атрошенка надходять повідомлення від голів сільських рад Чернігівського району про те, що “в районі з’явилися особи, які користуючись високою довірою до Владислава Анатолійовича серед населення, представляються помічниками народного депутата і збирають кошти нібито на встановлення металопластикових вікон за пільговою ціною…”

Найбільше в цій ситуації насторожує те, що пройдисвіти називають себе помічниками народного депутата Атрошенка. І це може бути не спроста. Бо деякі помічники (якщо вони помічники!) поважного політика і справді ведуть себе часом як ті спритні хлопці, що вставляють (на словах) пластикові вікна, а насправді “вставляють” людей.

А тому поки міліція працюватиме над пошуком депутатських помічників-перевертнів, пану депутатові вартувало би, напевно, придивитись пильно до своїх помічників, що натуральні. Чи не з цих таки помічників скопіювали стиль та манери ті віконні “штірліци”, що посягнули на добре і не заплямоване ім’я Владислава Анатолійовича Атрошенка?!!

Поки ж прес-служба народного депутата України продовжує бити у всі дзвони і готова калатати хоч у порожні баняки, аби довести, що ні сам пан депутат Владислав Атрошенко, ні його представники не мають жодного відношення до дій цих невстановлених осіб.

“Будьте обережні!, – закликає прес-служба В. Атрошенка. – З вищезгаданою пропозицією до вас можуть звертатися тільки шахраї, тому радимо негайно повідомляти правоохоронні органи…”


http://www.hvilya.com/news/vikonni_shakhraji_shho_prilipilisja_do_v_atroshenka/2013-02-20-1913

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини