Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:46:24

На пожежах загинуло 3 людини

30.01.2013   16:18Агенцiя

29 січня о 07:30 у Ріпкінському районі до служби цивільного захисту надійшло повідомлення від працівників міліції про те, що 28 січня виникла пожежа житлового будинку в селі Неданчичі по вул. Титова.

Внаслідок пожежі в кімнаті на ліжку виявлено тіло 62-річного господаря оселі. Вогнем пошкоджено в будинку 2 кв.м підлоги та постільні речі. Ймовірною причиною трагедії стало куріння у ліжку домовласника. Чоловік помер отруївшись продуктами горіння. За словами сусідів пенсіонер зловживав алкоголем.

Цього ж дня о 11:05 у м. Ніжин виникла пожежа приватного житлового будинку по вул. Коротченко. Через 13 хвилини на місці пригоди працювало відділення підрозділу МНС. Завдяки їх оперативним та професійним діям не допущено розповсюдження вогню в сусіднє помешкання. Проте, врятувати життя 84-річної пенсіонерки не вдалося. Причиною пожежі послужило необережне поводження з вогнем господарки.

28 січня у смт. Понориця, Коропського району, сталася пожежа в житловому будинку, де проживала 79-річна пенсіонерка. На гасіння пожежі сили та засоби МНС не залучались. Повідомлення надійшло до місцевої пожежної команди, де за пів години  пожежу ліквідували. Проте, врятувати життя господарки не вдалося. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні опалювальної печі.

У зв'язку з цим, Управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області в черговий раз звертається до населення з проханням обережно поводитися з вогнем. Будьте вкрай обережні при використанні відкритого вогню, не допускайте паління у ліжку та ретельно гасіть недопалки. Не нехтуйте елементарними правилами безпеки в побуті. Пам'ятайте, саме від ваших розсудливих дій та здорового глузду залежить безпека вашого життя, а також тих, хто знаходиться поруч.


Управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини