Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:01:23

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції у Чернігівській області

30.01.2013   12:05Агенцiя

29 січня під головуванням Бурковського Леоніда Григоровича - начальника Держекоінспекції у Чернігівській області, відбулось розширене засідання колегії на тему: "Про підсумки роботи Держекоінспекції у Чернігівській області у 2012 році".

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції  у Чернігівській області

Відбулося розширене засідання колегії Держекоінспекції у Чернігівській області

Впродовж звітного року Держекоінспекцією у Чернігівській області проведено 3283 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства України на 1132 об'єктах різної форми власності, з них комплексно -  859.

Складено 1735 протоколів про адміністративні правопорушення. До адміністративної відповідальності притягнуто 1656 осіб. Матеріали 78-ми справ передано у судові органи та 63-х - у правоохоронні органи. Порушено 4 кримінальні справи.
Загальна сума накладених штрафів склала 282,132 тис.грн.

За результатами інспекційної діяльності у 2012 році, пред'явлено 245 претензій та позовів за екологічні збитки на загальну суму 55917,462 тис.грн.
Загальна сума розрахованих збитків, завданих навколишньому природному середовищу, становить 58369,861 тис.грн.

За порушення природоохоронного законодавства впродовж 2012 року Держекоінспекцією у Чернігівській області тимчасово призупинялася виробнича діяльність 36-ти об'єктів.
За поточний період в пунктах пропуску через державний кордон перевірено 87986 одиниць пересувних транспортних засобів та 40317 вагонів.
Здійснено екологічний контроль 285264,3 тон вантажів та радіологічний контроль 3306838,6 тон вантажів.

Інспекторами постів екологічного контролю притягнено до адміністративної відповідальності 44 порушника, накладено штрафів на суму 4046 грн.

У засіданні взяли участь члени колегії, керівники Державного управління охорони навколишнього природного середовища, Головного державного управління охорони, відтворення і використання водних живих ресурсів та регулювання рибальства, Головного управління Держкомзему у Чернігівській області, обласного товариства охорони природи та Громадської ради при Держекоінспекції у Чернігівській області.

Роботу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області за 2012 рік визнано задовільною. За результатами роботи колегії прийняті відповідні рішення.
Фото із засідання колегії.


Тетяна Войтенко, прес-служба Держекоінспекції у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини