Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:28:17

Злодійку затримали через чотири хвилини

22.01.2013   08:10Агенцiя

Прикро, але немає й дня, щоб в області не скоювалися різного роду крадіжки. На скоєння їх, як правило, “відважуються” не чисті на руку люди і, здебільшого, чи то без певного місця проживання, чи ті, котрі раніше вже були засуджені. Підтвердженням цього в черговий раз послугувало нещодавнє звернення до правоохоронних органів.

До Ніжинського відділу Державної служби охорони надійшов тривожний виклик із одного з магазинів міста, – розповів начальник управління Державної служби охорони при УМВС полковник міліції Іван Списовський. – А вже через чотири хвилини на місце виклику прибув наряд працівників міського ВДСО в складі молодшого інспектора прапорщика міліції Михайла Книра та міліціонера-водія сержанта міліції Андрія Скоробогатого і затримав злодійку, яка викрала з магазину дві кофти. Нею виявилася 31-річна жителька обласного центру.

А в ході подальшого розслідування працівниками Ніжинського міськвідділу міліції було встановлено, що злодійка діяла не одна, а зі своєю 37-річною “колегою”, місцевою жителькою.

Як з’ясувалося, свого часу ці жінки вже мала проблеми з законом, і, до того ж, теж за крадіжки. Розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ч.2 Кримінального кодексу України.


УДСО при УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини