Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:09:39

Підведено підсумки благодійного аукціону “Купи зустріч” – 2012

15.01.2013   13:01Агенцiя

Участь в аукціоні взяли 180 учасників. За ввесь період благодійної акції було зібрано 8200 гривень

Підведено підсумки благодійного аукціону Купи зустріч–2012

Підведено підсумки благодійного аукціону Купи зустріч–2012

Благодійний інтернет-аукціон “Купи зустріч”, організатором якого вже другий рік поспіль виступає ЧОО ВМГО “Демократичний Альянс” завершився і досягнув своєї кінцевої мети. В цьому році, по результатам аукціону, організаторами було прийнято рішення про надання допомоги реанімаційному відділенню Чернігівської обласної дитячої лікарні та вже третій рік поспіль Центру соціальної реабілітації с. Хмільниця.

Саме на Старий Новий рік, тобто 14 січня, представником “Демократичного Альянсу”, а саме ініціатором благодійного аукціону Висоцьким Геннадієм було вручено медичну центрифугу реанімаційному відділенню Чернігівської обласної дитячої лікарні. Цей медичний прилад, що коштує 6 тис. грн., дає можливість відокремити еритроцити від інших елементів крові, та на сьогодні є дуже необхідним обладнанням для дитячої реанімації.

Трохи раніше, на день Святого Миколая, команда Демократичного Альянсу разом з представниками Проекту Чернігівський благодійний бюлетень та Автомобільний форум Чернігова відвідали Центр соціальної реабілітації с. Хмільниця, де привітали діточок святковою виставою та подарували багато корисних подарунків (канцелярія, засоби гігієни, книжки, іграшки, одяг…).

Сам благодійний аукціон тривав протягом всього листопада. Участь у аукціоні взяло близько 180 осіб, серед яких були як звичайні чернігівці, так і відомі в місті люди. Серед них: політики, бізнесмени, громадські діячі, шоумени, блогери. В цьому році по результатах аукціону було зібрано 8200грн. На жаль, не всі із заявлених ставок на зустріч виявились справжніми. Тому і зібрана сума в результаті дещо менша в порівнянні з сумарною на інтернет-сайті.

Висловлюємо щиру вдячність партнерам благодійного аукціону “Купи зустріч”: інтернет – магазину http://korobok.net.ua/, міській кав’ярні “Шарлотка” і кондитерській фабриці “Стріла”.
Інформаційним партнерам: телеканалу “Дитинець”, газеті “Главная и Любимая” портал Чернігова http://gorod.cn.ua/, Чернігівській загальнополітичній газеті http://svoboda.fm/, сайту http://pik.cn.ua/, інформ-агенції “Чернігівський монітор” http://monitor.cn.ua/, експертному клубу “Чиста політика” http://politika.cn.ua/, всеукраїнській тижневій газеті “Сіверщина” http://siver.com.ua/, інформаційному виданню http://anoncer.net/, сайту http://geometria.ru/ і Чернігівській обласній газеті “Чернігівська правда” http://despravda.com.
Окрім цього висловлюємо особисту подяку всім учасникам аукціону. Саме завдяки Вам діти, що потребують допомоги – таки отримали її.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини