Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:20:50

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

08.01.2013   09:07

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 07 січня по 08 годину 08 січня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 2 пожежі в житловому секторі.

1. Пожежа в житловому секторі Коропський район, с. Верба О 16 год. 35 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено 0,5 м куб. дров. Збитку не нанесено. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Підрозділи МНС на гасіння пожежі не залучались.

2. Пожежа в житловому секторі Ічнянський район, с. Заудайка О 19 год. 28 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття та стіни на площі 4 кв.м. Збиток - 300 грн. Ймовірна причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.
 

Інші повідомлення:

08 січня 2013 року о 00 год. 35 хв. в м. Мена, по вул. Леніна, 161, в лазні, розташованій в кафе "МонАні" (власник Казарян В.В.), внаслідок розгерметизації опалювального котла сауни, отримали опіки окропом та паром троє громадян:     

гр. Ларченко І.В., 1989 р.н., мешканець м. Мена, вул. Суворова, 3. Попередній діагноз: термічні опіки ІІІ А ступеню 80% тіла.

гр. Богдан О.В., 1989 р.н., мешканець м. Мена, вул. Колгоспна, 30. Попередній діагноз:  термічні опіки ІІІ А ступеню 70% тіла.

гр. Кузьменко Ю.О., 1990 р.н., мешканка м. Мена, вул. Леніна, 11. Попередній діагноз: термічні опіки ІІІ А ступеню 80% тіла.

Потерпілих доставлено до реанімаційного відділення Менської ЦРЛ. Стан потерпілих - тяжкий.

Станом на 06 год. 00 хв. 08 січня 2013 року для розчистки автодоріг на території області задіяно 6 одиниць спеціальної техніки та 9 працівників, з них на дорогах державного значення 4 одиниці техніки та 6 працівників. Загальний стан транспортного сполучення  задовільний.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини