Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:27:53

Чернігівська митниця про затримані “CITROEN” та “KIA MAGENTIS”

28.12.2012   10:55

У пункті пропуску “Нові Яриловичі” затримано два автомобілі, що переміщувались через кордон за підробленими документами

З початку року співробітниками Чернігівської митниці спільно з прикордонниками виявлено та припинено 62 випадки переміщення через кордон автомобілів за підробленими документами.

Дві спроби незаконного ввезення в Україну транспортних засобів припинено 27 грудня у пункті пропуску “Нові Яриловичі”. У обох випадках за кермом авто знаходились громадяни Молдови, які намагались перетнути кордон по “зеленому коридору”. При здійсненні поглибленої перевірки документів, що були надані до митного контролю, співробітники митниці встановили ознаки їх підробки. За допомогою прибору “СПЕКТР-ВІДЕО-М2” митники встановили, що відбиток печатки на дорученні на право користування автомобілем марки “CITROEN” нанесено за допомогою копіювальної техніки. Подальша перевірка з направленням запитів до відповідних нотаріальних органів Литви підтвердила, що в обох випадках доручення на автомобілі нотаріусами даних бюро не засвідчувались.

Відносно порушників українського законодавства складено протоколи про порушення митних правил. Автомобілі “CITROEN” та “KIA MAGENTIS” затримані. Санкції статті Митного кодексу, яку порушили громадяни, передбачають конфіскацію транспортного засобу та накладення на порушника штрафу у розмірі 100 вартості предмету правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини