Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 17 травня, 04:51:38

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу

02.05.2024   10:01Агенцiя

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Сьогодні першість з баскетболу виборювали школярі Корюківського району. Змагання відбулися у Менській гімназії. Підтримати юних спортсменів завітав заступник голови Чернігівської ОДА Іван Ващенко.

    «Такі змагання зараз дуже потрібні. Адже вони вчать найголовнішому: тільки об’єднавши зусилля, стоячи пліч-о-пліч, можна здобути перемогу», – наголосив Іван Ващенко.

Цього разу найсильнішою виявилась команда Сосницької гімназії імені О.П. Довженка, яка і представить район у наступному етапі змагань.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку 14:37

Близько чотирьох тисяч дітей в Україні щороку залишаються без батьківського піклування. З війною ця проблема набула особливого значення. Діти, на жаль, втрачають батьків, але жоден заклад не здатен замінити дитині сім'ю, забезпечити тепло і родинний затишок, подарувати дитинство.

11 шкіл області – з власними сонячними електростанціями 14:22

Коштом французької організації «Електрики без кордонів» (Electriciens sans frontieres) 11 закладів освіти в дев’яти громадах Чернігівської області найближчим часом запустять власні сонячні електростанції.

У Чернігові відкрили набір на безкоштовні курси польської мови для дорослих: як зареєструватися? 14:19

У Чернігові на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили набір на безоплатні курси польської мови для дорослих. Навчання повністю безоплатне, а опанувати мову можна як «з нуля», так і з середнього рівня.

97% роботодавців декларують, що готові взяти ветеранів на роботу 10:50

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

Як обрати найкращий односолодовий віскі 10:37

Світ односолодового віскі надзвичайно різноманітний і захоплюючий. Цей напій вважається втіленням виноробних традицій та майстерності. Вибір віскі - це мистецтво, що вимагає певних знань та досвіду. Чи шукаєте ви напій для особливого вечора, чи хочете розширити свої горизонти, наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини