Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:57:39

Лижі олімпійця Артема Прими продали на аукціоні Суспільного за 35 тисяч гривень  

23.11.2022   10:46Агенцiя

Лижі багаторазового учасника Олімпійських ігор біатлоніста Артема Прими продали на благодійному аукціоні за 35 тисяч гривень. Їхній новий власник — історик із Херсона Євген Шатілов. Аукціон спільно проводили Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто».

Два місяці після повномасштабного вторгнення чоловік провів у Херсоні, а згодом став волонтером табору «Будуємо Україну разом» і приїхав відбудовувати Іванівку та Новоселівку на Чернігівщині.
«Хотів допомогти захисникам Чернігова, це місто мені вже не байдуже і регіон не байдужий, хотілося трошки допомогти і підтримати», – сказав Євген Шатілов.
Він також зізнався, що про особисті лижі мріяв давно, а тому сподівається стати на них вже цієї зими.
За гроші, зібрані під час аукціону, фонд «Це моє місто» закупить оптичний приціл для військової частини Чернігівщини, залишок піде на систему нічного бачення для автомобіля ЗСУ.
Це був вже четвертий благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним та частину кабіни російського СУ-34.
На потреби ЗСУ загалом вдалося передати 407 тисяч 43 гривні.

Суспільне Чернігів

 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини