Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:36:53

Члени виконкому НОК України у Чернігівській області обговорили нагальні спортивні питання

17.08.2022   20:28Агенцiя

17 серпня у Чернігові відбулось засідання виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області.

Провели зібрання голова обласного Відділення НОК України Валерій Куліч та перший заступник голови відділення, перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш.

У роботі засідання взяли участь директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної військової адміністрації Андрій Шемець, голови обласних спортивних федерацій та тренери.

Присутні обговорили результати рейтингу НОК України за 2021 рік, а також подальшу діяльність обласного осередку НОКУ в 2022 році під час воєнного стану в країні. За його результатами Чернігівське обласне відділення зайняло почесне 1 місце серед 25 регіональних відділень України.

– Це величезна наша гордість. Наше відділення є прикладом для інших регіональних відділень. Тому прошу усіх тренерів продовжувати роботу по проведенню олімпійських заходів та активніше долучатися до них у своїх видах спорту, – звернулась до присутніх Ніна Лемеш.

Принагідно керівниця подякувала усім членам виконкому за громадянську позицію, яку вони проявили після вторгнення армії росії на територію Чернігівської області.

Основним же питанням зібрання було проведення звітно–виборчої асамблеї відділення НОК України у Чернігівській області. В результаті обговорень присутніми було вирішено провести асамблею через місяць після завершення дії воєнного стану на території України або ж після прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом обласного відділення НОК України.

У свою чергу директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОВА Андрій Шемець повідомив присутнім, що 20 серпня Головне управління ДСНС в Чернігівській області разом з обласною військовою адміністрацією планують провести велопробіг на підтримку ЗСУ. Основна ідея заходу – показати єдність і нескореність українців, а також збір коштів для нашої 1 окремої танкової Сіверської бригади. Стартуватиме захід о 10:00 на Красній площі Чернігова.

 
Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.