Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:19:07

Змагаються юні снайпери

29.11.2012   14:58Агенцiя

До 21-ї річниці збройних сил україни в чернігові розпочалися змагання з кульової стрільби серед учнівської молоді

Змагання відбуваються в Чернігівському обласному стрілецькому тирі. Організаторами турніру виступили Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат, відділ з питань фізичної культури та спорту Чернігівської міськради, Чернігівське управління освіти та міська організація  товариства сприяння обороні України.

В турнірі беруть участь біля 200 учнів і студентів обласного центру.  В кожній команді по п’ять найкращих стрілків від кожного навчального закладу. Учасників змагань розподілені на дві групи: 1-а - учні загальноосвітніх навчальних закладів, 2-а - студенти вишів. Учнівська молодь стріляє з малокаліберної гвинтівки з відкритим прицілом ТОЗ-8.

- За форматом змагань стрільба проводиться із положення лежачи по мішені з дистанції 50 метрів. Спортсмени, які в результаті командної стрільби наберуть 35 очок і більше продовжать боротьбу в особистому заліку. Далі вони вже змагатимуться у скорострільній стрільбі, де на враження мішені надається 10 секунд, - розповів головний суддя змагань, голова Чернігівської міської організації ТСОУ Петро Татаренко.

- Подібні випробування для молоді стали вже традиційними в нашому місті. А щоб більше зацікавити юнаків, змагання проводимо в різноманітних форматах, зокрема, з використанням різних видів зброї, від малокаліберних і спортивних гвинтівок до автомату Калашникова, - підкреслив Чернігівській міській військовий комісар полковник Володимир Кравчук.

За результатами змагань переможців в командному та особистому заліках чекають нагороди.
 

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ У м. ЧЕРНІГІВ

Вадим Мисник

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини