Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 20:13:38

Мілетій Бальчос відвідав футбольний клуб “Десна” Чернігів

26.11.2012   15:07Агенцiя

Футбольний клуб з Чернігова завершив виступи в осінній частині чемпіонату з 13-бальним відривом від своїх переслідувачів: із двадцяти ігор в активі команди 14 перемог, шість нічиїх та жодної поразки. В останньому турі чернігівці провели матч із стрийською “Скалою”, у якому одержали перемогу, завершивши першу половину чемпіонату у якості одноосібного лідера групи “А” другої ліги.

На матчі був присутній президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

“Незважаючи на доволі високі результати, що їх демонструє “Десна” цього сезону, тамтешня ситуація не надто відрізняється від тієї, що наразі спостерігається у більшості клубів ПФЛ. На жаль, ФК “Десна” не має у своєму активі вільних коштів на здійснення робіт з реконструкції стадіонних об’єктів, тому клубна інфраструктура розвивається за підтримки державної служби з питань молоді та спорту. Наразі проведено ремонт підтрибунних приміщень, у яких розташовані два зали, де тренуються учні дитячо-юнацької школи. На території стадіону завершується будівництво тренувального поля 60х40 зі штучним покривом. Окрім цього, у планах – реконструкція футбольного поля для проведення матчів основної команди, а також східної трибуни: у бюджеті передбачено 8 мільйонів гривень на заміну дерев’яних лав пластиковими сидіннями та встановлення покрівель над трибунами. Варто зазначити, що на стадіоні ім. Гагаріна проводить свої матчі жіноча збірна з футболу, а навчально-тренувальний комплекс є базовим для національної збірної з важкої атлетики. Висновок: у Чернігові створюються всі умови для розвитку як футболу, так і інших видів спорту. Тобто, за темпами розвитку інфраструктури, спортивним результатом команди за підсумками осінньої частини чемпіонату, клуб має всі передумови для реалізації своїх планів”, зазначив Мілетій Бальчос.

Професіональна футбольна ліга України

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.