Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:49:58

У Ніжині на стадіоні «Спартак» відбувся спортивно–масовий захід та урочисте висадження Олімпійської алеї

13.09.2021   08:50Агенцiя

11 вересня, в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди у Ніжині на стадіоні «Спартак» відбувся спортивно–масовий захід та урочисте висадження Олімпійської алеї.

Варто зазначити, що захід був приурочений до відзначення 30–ї річниці створення Національного олімпійського комітету України  та 20–ї річниці створення Чернігівського обласного відділення НОКУ. Також цей день знаменний для ніжинців іншими важливими датами, а саме 20–ю річницею створення Ніжинської дитячо–юнацької спортивної футбольної школи, 70–ю річницею створення Ніжинської комплексної дитячо–юнацької спортивної школи, 15–ю річницею створення комплексної дитячо–юнацької спортивної школи Ніжинської організації спортивного товариства «Спартак» та 10–ю річницею створення Ніжинської міської ГО «Федерація футболу».

Насолодитись спортивним святом разом з містянами завітала перший заступник голови обласної ради, перший заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Ніна Лемеш, Ніжинський міський голова Олександр Кодола, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, заступник обласного олімпійського осередку, учасник п'яти Олімпійських ігор Андрій Дериземля, тренери та спортсмени.

– Унікальна властивість олімпійського руху полягає в об’єднанні молодих людей. І дуже приємно сьогодні бачити стільки молоді і спраглих до перемог очей. І хочеться побажати цим дітям, які тільки хочуть стати олімпійськими чемпіонами, щоб усі задумані мрії збувались і перетворювались у здобуті всеукраїнські, європейські, світові та олімпійські перемоги, – сказала Ніна Лемеш.

Принагідно заступник голови обласної ради Ніна Лемеш нагородила кращих тренерів та спортсменів почесними відзнаками.

Традиційно до Дня фізичної культури і спорту для усіх учасників і гостей спортивного дійства були проведені «Олімпійська руханка» та «Олімпійський урок».
Усі бажаючі також могли спробувати свої сили на «Смузі перешкод» та подивитись на показові виступи юних спортсменів з футболу, рукопашних видів спорту, гімнастики та велоспорту.

Продовжились урочистості висадженням Олімпійської алеї, яка стала вже другою у рамках відзначення визначних ювілейних дат національного та обласного олімпійських осередків. Наразі чекають на висадження алеї у Новгород–Сіверському, Борзні та Чернігові.

Також цього дня на території спортивного товариства «Спартак» відбулась знакова для футбольного загалу Ніжинщини подія – відкриття Музею футболу.
 


 
Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини