Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:56:12

Друга ліга. "Карпати" – "Чернігів" – 5:0

06.09.2021   14:41Агенцiя

Львівські "Карпати" переривають безвиграшну серію, яка налічувала три матчі. Підопічні Андрія Тлумака здобувають розгромну домашню перемогу над "Черніговом".

Вже у дебюті зустрічі львів’яни заробили право на штрафний удар. Денис Кожанов навісив у штрафний майданчик, але голкіпер гостей зіграв на виході та вибив м’яч. Наступна атака "зелено-білих" завершилась голом. Володимир Заставний прострілив з правого флангу на ближню стійку та футболіст "Чернігова" Анатолій Романченко переправив м’яч у власні ворота – 1:0.

На 8-ій хвилині карпатівці могли подвоїти свою перевагу. Кожанов здійсний божевільний ривок через пів поля та завдав удару з меж штрафного майданчику, однак воротар суперника парирував постріл нашого капітана. Згодом, на 15-ій хвилині, "леви" забили другий гол у цьому матчі. Амбросій Чачуа якісним ударом замкнув простріл із лівого флангу та зробив рахунок 2:0 на користь "Карпат".

Підопічні Андрія Тлумака повністю контролювали гру та постійно загрожували воротам опонента. У середині першого тайму львівська команда створила чергову небезпеку. Удар Чачуа відбив перед собою кіпер "Чернігова", а на добиванні опинився Максим Гуменюк, але пробив вище воріт. У гостей був свій шанс відзначитися. Віталій Ментей завдавав удару з-за меж карного майданчика, проте воротар "Карпат" Іван Сілецький спокійно та надійно зіграв у цьому епізоді.

Наприкінці першої половини зустрічі "зелено-білі" не зуміли реалізувати чергові нагоди. Кожанов із кутового навісив на Заставного, але м’яч після його удару пролетів повз ворота. Після цього львів’яни вибігли у швидку контратаку. Кожанов не пошкодував і віддав хорошу передачу на Гуменюка, але Максим пробив вище поперечки.

На старті другого тайму Владислав Приймак міг забивати третій гол у ворота гостей. Однак його удар парирував Олександр Ширай. Карпатівці продовжували атакувати. У "Чернігова" були епізоди для того, щоб відіграти бодай один гол. Але Сілецький демонстрував свій клас і не раз рятував "Карпати". Та все ж таки "леви" забили третій м’яч у ворота суперника. Гуменюк завдав влучного удару з меж карного майданчика та не залишив жодних шансів кіперу чернігівської команди – 3:0. Через три хвилини підопічні Андрія Тлумака знову відзначилися. Кожанов виконав ідеальну подачу з кутового та Чачуа більярдним ударом відправив м’яч у сітку воріт. Таким чином оформивши дубль – 4:0.

На 77-ій хвилині львів’яни забили п’ятий гол у ворота "Чернігова". Приймак неймовірним гарматним пострілом відправив м’яч у дев’ятку. Шедевр від 30-го номера "Карпат" – 5:0. Також карпатівці могли претендувати на пенальті. Денис Галенков опинився на газоні, але рефері матчу Олег Когут не призначив одинадцятиметрового удару. Після цього ще Кожанов міг відзначитися у нашому матчі. Однак його удар відбив голкіпер гостей.

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 7 тур

5 вересня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон "Україна".
Арбітр – Олег Когут (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Сергій Дарійчук (Чернівецька область) та Юрій Зоренко (Київ).
Четвертий арбітр – Софія Причина (Львівська область).
Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Закарпатська область).
"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Маткобожик, Ткачук, Приймак (Тітунін, 79), Чачуа (Єрмаченко, 69), Дударенко (Повалій, 65), Заставний (Галенков, 65), Кожанов, Гуменюк (Богач, 65).
Запасні: Вульчин.
Головний тренер – Андрій Тлумак.
"Чернігів": Ширай, Борщ, Лакеєнко (Макаренко, 81), Зенченко, Романченко, Бибік (Шумило, 46), Мироненко (Кривобороденко, 46), Сердюк (Чаус, 46), Порохня, Ментей, Литвиненко (Лазаренко, 69).
Запасні: Вересоцький, Кільдій, Рощинський.
Головний тренер – Валерій Чорний.
Голи: Романченко, 4 (автогол), Чачуа, 15, 67, Гуменюк, 64, Приймак, 77.
Попередження: Заставний, 17 – Сердюк, 12, Кривобороденко, 90+3.

джерело

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини