Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:00:32

X обласна Спартакіада серед народних обранців усіх рівнів рад Придесення

05.06.2021   12:32Агенцiя

Вже вдесяте поборотися на рівних у найпопулярніших видах спортивних змагань цієї п'ятниці, 4 червня, до міста на Десні прибули спортивні збірні, до складу яких увійшли депутати обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, що представляють територіальні громади п'яти регіонів нашої області - новостворені та укрупнені після децентралізації Чернігівський, Ніжинський, Прилуцький, Новгород-Сіверський, Корюківський райони.

Перед початком змагань, які проходять цього разу на базі Чернігівської спеціальної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) з лижного спорту, учасників X обласної Спартакіади народних обранців усіх рівнів рад нашого краю щиро привітали голова обласної ради Олена Дмитренко, її перший заступник, очільник команди обласної ради, спортсменка зі світовим ім'ям, Ніна Лемеш, заступник голови обласної ради Дмитро Блауш.

У свою чергу, від обласної виконавчої влади учасників депутатських спортивних перегонів сердечно здоровили голова обласної державної адміністрації Анна Коваленко та її заступниця Олена Дума. Приєдналися до теплих привітань також представники спортивних та громадських осередків регіону.

Промовці висловили сподівання, що кожен із учасників депутатської спартакіади, маючи активну життєву позицію, сьогодні гідно захищатимете честь своїх територіальних громад та районів, продемонструє товариську командну гру, чудову фізичну форму та увесь свій особистий спортивний потенціал.

Змагання народних обранців Придесення на спортивних майданчиках обласної лижної бази з таких популярних видів спорту, як волейбол, футбол, шахи, шашки, настільний теніс, тривають. Отож про їх результати - в черговій інформації.

Вболівальники та гості справжнього спортивного свята стали свідками цікавих та безкомпромісних змагань із цих видів спорту, які завершилися блискучою перемогою депутатів Прилуцького району. Надійним напарником лідеру змагань стала команда Варвинської селищної територіальної громади, яка посіла другу сходинку. Команда Сосницької територіальної громади зайняла третє місце.

Привітала учасників спартакіди та вручила їм заслужені спортивні відзнаки та кубок переможців перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш.

В цілому ж результати спортивної боротьби виглядають наступним чином:

Шахи:
1 місце – Чернігівська міська рада
2 місце – Сосницька територіальна громада
3 місце – Прилуцький район

Шашки:
1 місце – Прилуцький район
2 місце – Варвинська селищна територіальна громада
3 місце – Чернігівський район

Настільний теніс:
1 місце – Чернігівський район
2 місце – Чернігівська обласна рада
3 місце – Прилуцький район

Волейбол:
1 місце – Ніжинський район
2 місце – Прилуцький район
3 місце – Семенівська міська рада

Міні-футбол:
1 місце – Сосницька територіальна громада
2 місце – Прилуцький район
3 місце – Варвинська селищна територіальна громада та Новгород-Сіверська районна рада, які набрали однакову кількість очок.

В  загальному ж заліку місця розподілились наступним чином:
1 місце – Прилуцький район (615,5 очок)
2 місце – Варвинська селищна територіальна громада (589,5 очок)
3 місце – Сосницька територіальна громада (561,0 очок).

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини