Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:28:41

День фізичної культури та спорту у Прилуках

12.09.2020   12:59Агенцiя

11 вересня на міському стадіоні "Супутник" відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

Це свято відзначається щорічно у другу суботу вересня і об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю, адже в усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства.

Сьогодні здоровий спосіб життя стає усе більш популярним, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я.

Свято здорових, впевнених, цілеспрямованих людей розпочалося з підняття Державного Прапора України. Право підняти Державний стяг отримали: майстер спорту України з настільного тенісу, переможець всеукраїнського турніру найсильніших ТОП-12, бронзовий призер чемпіонату України, неодноразовий переможець та призер міжнародних турнірів з настільного тенісу в Румунії, Білорусі, Литві, учасник чемпіонату Європи з настільного тенісу серед молоді у 2017, 2018, 2019 роках Андрій Гребенюк, чемпіонка України з боксу серед дівчат 2005 р.н. та молодше, учасниця чемпіонату Європи Катерина Лащенко, випускниця Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені І.Я.Франка, срібна призерка чемпіонату України з 12-тигодинного бігу на дистанцію 100 кілометрів Катерина Долган та чемпіон України з легкої атлетики серед юнаків, бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів Роман Нога.

Спортсменів та всіх небайдужих до спорту і здорового способу життя привітала міський голова Ольга Попенко. Очільниця міста побажала всім міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків та вручила кращим з кращих Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.
 
Спортивний сезон 2019-2020 років, незважаючи на всесвітню пандемію коронавірусі, багатий на яскраві досягнення наших спортсменів на змаганнях різних рівнів:
    Роман Нога в складі збірної Чернігівської області виборов бронзову нагороду у потрійному стрибку на чемпіонаті України серед юніорів;
    Бублик Олексій став дворазовим Чемпіоном України з пляжного волейболу 2020 року у вікових категорія до 19 та до 20 років;
    Катерина Лащенко - чемпіонка України з боксу серед дівчат 2005 року народження, учасниця Чемпіонату Європи;
    вихованки Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи стали срібними призерами Чемпіонату України “Дитяча ліга” з волейболу серед дівчат 2007 р.н. сезону 2019-2020 років;
    команда “Ветеран” Прилуки вибороли звання чемпіонів Чернігівської області з футболу серед ветеранів;
    Андрій Гребенюк є членом збірної команди України з настільного тенісу, бронзовим призером Чемпіонату України, неодноразовим призером міжнародніх турнірів;
    юні тенісисти нашого міста стали призерами командного чемпіонату Чернігівської області з настільного тенісу;
    Денис Шинкаренко входить до складу збірної команди Чернігівської області, є чемпіоном України та неодноразовим призером чемпіонату та Кубку України з лижних перегонів серед юнаків з вадами слуху;
    Долган Катерина виборола срібну медаль Чемпіонату України з 12-ти годинного бігу на відстань 100 км;
    вихованці Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи вперше в історії стали учасниками Чемпіонату України з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів, а сам заклад уперше за всю історію свого існування увійшов до десітки кращих дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

У рамках заходу також було презентовано виставку "Алея спортивних досягнень", на якій всі заклади, спортивні школи, федерації мали можливість презентувати свої спортивні надбання.
 
До святкових привітань долучилася і володарка першої олімпійської нагороди незалежної України, Заслужений майстер спорту України, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ-го ступеня, «Почесний громадянин міста Прилуки», лауреат Всеукраїнської Спортивної Премії «Золота десятка біатлону», невтомний популяризатор спорту та здорового способу життя Валентин Цербе-Несіна, яка побажала усім миру і злагоди, щастя і задоволення від своєї благородної справи та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини