Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:38:41

Команда податківців перша у футболі

21.09.2012   12:18Агенцiя

Команди усіх силових відомств – членів фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” зібралися на спортивній базі обласної прокуратури аби помірятися силами та визначити сильнішого. Футбольні баталії відбувалися в рамках проведення “Спартакіади-2012”.

У фіналі право піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу виборювали футболісти команди УМВС України в Чернігівській області та Державної податкової адміністрації в Чернігівській області.

Годі й казати, що гра проходила за емоційної підтримки глядачів та просто симпатиків тієї чи іншої команди. Обидві команди показали висококласний футбол, забезпечивши собі і глядачам достатню дозу адреналіну. Два тайми не змогли визначити переможців.

Основний час закінчився з нічийним рахунком 1:1. А ось за реалізацією післяматчевих пенальті кращими виявилися футболісти податкової адміністрації. Гравці саме їх команди забили у ворота суперників більше м’ячів, і в результаті перемогли.

Футбольне дійство, організоване та проведене ФСТ “Динамо”, вкотре підтвердило, що рівень підготовки спортсменів силових структур області стабільно високий.

Отже за результатами ігор почесне третє місце дісталося гравцям Управління міністерства з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області, друге місце посіла команда УМВС України в Чернігівській області, перше ж місце заслужено зайняла команда Державної податкової адміністрації в Чернігівській області.

Після матчу відбулося нагородження призерів та переможців змагань. Медалі та подарунки спортсменам вручив начальник фізкультурно-спортивного відділу обласного ФСТ “Динамо” Сергій Слісаренко. А після нагородження та закриття змагань футболісти сфотографувалися на пам’ять про матч на фоні прапору фізкультурно-спортивного товариства “Динамо”.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.