Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:23:17

Ігор Рептюх виборов "бронзу" на другому етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону

22.01.2020   09:50Агенцiя

Національна паралімпійська збірна команда України завершила змагання на другому етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону, що тривали з 11 по 18 січня у німецьких містах Дрездені та Альтенберзі.

У завершальний змагальний день національну скарбничку «бронзовою» медаллю поповнив Ігор Рептюх (клас стоячи) — вихованець Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт».

До речі, на першому етапі Кубка світу сезону 2019-2020 із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату в Ліллехаммері (Норвегія) чернігівець виборов «золото» та «бронзу». Братиме участь і в третьому етапі Кубка світу. Змагання відбудуться в Німеччині вже наприкінці цього місяця.

Ігор Рептюх — паралімпійська гордість не тільки Чернігівщини, а й усієї України. За досягнення високих спортивних результатів та значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху удостоєний орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Спортсмен має ураження опорно-рухового апарату. Проте це не завадило йому стати Заслуженим майстром спорту України, срібним призером Паралімпійських ігор 2014 року, чемпіоном, срібним та бронзовим призером ХІІ зимових Паралімпійських ігор 2018 року, володарем Великого кришталевого глобусу на етапах Кубків світу у 2016 році, дворазовим чемпіоном та багаторазовим призером чемпіонатів світу.

У березні минулого року Ігор Рептюх став чемпіоном України серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

За інформацією Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини