Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:38:34

В області вже діють п’ять мультифункціональних майданчиків

18.12.2019   10:03Агенцiя

Минулого тижня на території менської школи імені Т.Г. Шевченка, а також бахмацької школи № 1 відкрили багатофункціональні спортивні майданчики для занять щонайменше чотирма ігровими видами спорту.

Подібні об’єкти також функціонують у Семенівці, Корюківці та Снов’янці Чернігівського району. До кінця року має запрацювати ще один у Ніжині.

Згадані площадки мають спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань.

Якісне покращення спортивної інфраструктури стало можливим завдяки бюджетній програмі на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів. Так, цьогоріч області для будівництва шести мультифункціональних майданчиків для занять чотирма ігровими видами спорту (мініфутболом, волейболом, гандболом і баскетболом) держава виділила більше 4,7 мільйона гривень.

Крім того, за рахунок іншої програми – «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на Чернігівщині у 2019-му профінансовано облаштування 11 футбольних майданчиків зі штучним покриттям загальною вартістю понад 16 мільйонів гривень, з яких близько 8 мільйонів — кошти державного бюджету.

Оновлення матеріально-спортивної бази сприятиме залученню молоді у громадах до занять фізкультурою та спортом, тим самим мотивуватиме їх вести здоровий спосіб життя.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини