Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:00:55

V міжнародний турнір зі спортивних єдиноборств “Король рингу”. ФОТОрепортаж

08.09.2012   15:25

За сприяння кандидата в народні депутати України Станіслава Прокопенка 7-го вересня в Літньому театрі відбувся V Міжнародний турнір з боксу "Король рингу", який став одним з найяскравіших спортивним шоу Чернігова 2012 року.

Перший раз міжнародний турнір "Король рингу" був проведений у 2008 році, після чого став традиційним і щороку радує жителів і гостей Чернігова красивими поєдинками і барвистою шоу-програмою. Спортсмени з Туреччини, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Молдови та багатьох міст України демонстрували свою майстерність на ринзі Літнього театру. Всього у 2008, 2009, 2010 і 2011 роках турнір "Король рингу" відвідали понад 5000 глядачів! У 2011 році цей турнір став переможцем рейтингу "Наше місто-2011" в номінації "Подія-2011".

Треба зазначити, що до попередніх чотирьох міжнародних турнірів "Король рингу" були внесені декілька видів єдиноборств: бокс, кікбоксинг, муай-тай та інші. Але зараз, на V ювілейному турнірі, за рішенням організаторів, будуть лише бої боксерів, і для такого рішення було декілька причин.
По-перше, бокс - найпопулярніший серед єдиноборств. В Україні він другий після футболу. І українські боксери минулого року на чемпіонаті світу в Баку зайняли перше місце, і на останніх Олімпійських іграх Україна в боксі зайняла лідируючі позиції. До того ж брати Клички підняли планку українського боксу на найвищий світовий рівень.
По-друге, і це особливо важливо, для включення "Короля рингу" в календар всеукраїнських заходів потрібно, щоб у турнірі відбувалися бої лише з одного виду спорту.

Міжнародний турнір "Король рингу" - турнір специфічний. Він побудований за принципом вечорів професійного боксу. Розмова йде не про кількість учасників. Турнір одноденний, направлений на популяризацію даного виду спорту. Тому організаторами зроблено акцент на персоналії спортсменів. Будуть змагатися такі титуловані боксери як Дмитро Митрофанов, Олександр Загребельний, Влад Ладинський, Максим Воронін, Валентина Акула. Організатори турніру запросили їм достойних суперників з інших країн, з інших міст.

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.