Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:08:01

Андрій Кужельний очолив чернігівських спортсменів товариства "Україна"

05.09.2012   12:52Агенцiя

В понеділок, 3 вересня, в залі засідань Федерації профспілкових організацій Чернігівської області відбулася VII позачергова Конференція Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна”.

Конференція була скликана на вимогу всіх колективних членів організації.

На Конференції в якості запрошених були присутні заступник Голови ФСТ “Україна” Наталія Вікторівна Омельчук та начальник управління ДЮСШ Центральної ради ФСТ “Україна” Валентина Серафимівна Корсунська, представники обласних організацій ФСТ “Колос”, “Динамо” та “Спартак”, спортивних федерацій та клубів, профспілкових організацій та об’єднань профспілок, засобів масової інформації.
На конференцію з’явилися 37 делегатів, серед яких були і директори спортивних шкіл Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна”.

На Конференції було розглянуто ряд питань, серед яких визнана незадовільною робота Ліфаря Ігоря Юрійовича на посаді Голови Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” та робота Ради організації, яка за минулий рік не збиралась жодного разу.

Слід відмітити, що Ліфарь Ігор Юрійович, якого було офіційно запрошено для надання звіту про роботу організації за період його перебування на посаді Голови Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” з 01 липня 2011 року по 01 липня 2012 року, – на Конференцію не з’явився, жодних пояснень щодо причин власної відсутності не надав.

В свою чергу представники спортивних шкіл Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” звітували про вкрай скрутне становище їхніх шкіл та пряму протидію керівництва організації виконанню школами програмних завдань з підготовки спортсменів до змагань різних рівнів, а також виконанню державних програм, щодо відзначення 2012 року – Роком спорту та здорового способу життя.

Заступник Голови Фізкультурно-спортивного товариства “Україна” Наталія Вікторівна Омельчук від імені центральної ради ФСТ “Україна”, також висловила недовіру Голові Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” Ліфарю Ігорю Юрійовичу та Раді організації, за недотримання вимог статуту Фізкультурно-спортивного товариства “Україна” та несприяння здійсненню основних програмних проектів та завдань товариства, а саме

– не виконання розпоряджень Центральної ради та рішень Президій ЦР Фізкультурно-спортивного товариства “Україна” щодо впровадження завдань Державної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2007-2011 роки;

– не виконання рішення IV з’їзду товариства щодо приведення в відповідність статуту Чернігівської обласної організації до Статуту Фізкультурно-спортивного товариства “Україна” в новій редакції;

– за не виконання прямих службових обов’язків та бездіяльність у роботі товариства, яка призвела до припинення фінансових операцій діяльності організації за рахунок коштів державного бюджету та повної відсутності дій щодо координації роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл;

– за постійну відсутність на робочому місці в робочий час члена товариства Ліфаря Ігоря Юрійовича.

Одноголосно було затверджено рішення про звільнення Ліфаря Ігоря Юрійовича з посади Голови Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” та більшістю голосів, в кількості 36 делегатів, новим Головою Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” обраний Заслужений тренер України, депутат Чернігівської міської ради Андрій Володимирович Кужельний. Заступником Голови обрано начальника відділу організаційної та оздоровчої роботи ДЮСШ, СДЮШОР Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” Антона Сергійовича Балакшу, Раду Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” затверджено в новому складі в кількості 21 чоловік. Також на Конференції затверджено Статут Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна” в новій редакції.

Нагадаємо, що 21 червня 2011 року колом сумнівних осіб була проведена позачергова Конференція Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна”, за результатами якої прийнято ряд незаконних рішень, в тому числі: переобрання Голови та складу Ради Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна”. Дані особи, які не мають жодного відношення до спорту, переслідували відверто корисливі цілі щодо відчуження майна спортивних шкіл Чернігівської обласної організації ФСТ “Україна”.

За інформацією Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна”

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини