Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:03:17

V ювілейний міжнародний відкритий турнір з вільної боротьби на кубок олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені

30.09.2019   12:09Агенцiя

28 вересня в спорткомплексі “Зірка” відбувся п’ятий міжнародний дитячий турнір з вільної боротьби на призи та кубок олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені.

Захід відбувся за підтримки міського голови Анатолія Лінника, мецената Владислава Атрошенка, депутата міської ради Сергія Дзюби та Федерації вільної боротьби Ніжинщини. Організатори заходу – Міський центр фізичного здоров’я “Спорт для всіх” Ніжинської міської ради та Федерація вільної боротьби Ніжинщини.

Змагатися за почесний трофей приїхало близько 300 юних спортсменів (24 команди) з усіх областей України та вільники з Білорусії.

В спорткомплексі зібралося чимало шанувальників спорту, серед яких були присутні почесні гості: заслужений майстер спорту з вільної боротьби, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, міський голова Анатолій Лінник, перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш, голова Вертіївської ОТГ Ігор Мороз, голова Федерації спортивної боротьби в Чернігівській області Анатолій Настоящий, тренер з 40-річним тренерським стажем з вільної боротьби Анатолій Галаган, депутати Ніжинської міської та Чернігівської обласної рад, тренери та спортивна спільнота міста.

Урочисте відкриття спортивного заходу традиційно розпочалося рівнянням на Державний Прапор під Гімн України.

Міський голова Анатолій Лінник привітав всіх з V ювілейним міжнародним відкритим турніром з вільної боротьби, подякував ідейним натхненникам, організаторам першого турніру та олімпійській чемпіонці Ірині Мерлені. "Ніхто не вірив, що турнір стане таким популярним. Ніжин - древнє місто козацької слави, воно не може не любити боротьбу. Ніжинці люблять боротися і поважають тих, хто вміє це робити. Тому турнір і отримав таку підтримку на Ніжинщині і ми успішно проводимо вже п`ятий ювілейний турнір з вільної боротьби", - зауважив Анатолій Валерійович та побажав учасникам змагань перемоги, здоров’я, наснаги і миру.

Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені висловила подяку спонсорам i органiзаторам змагань: очільнику міста Анатолію Ліннику, депутату міської ради Сергію Дзюбі, першому заступнику голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніні Лемеш, голові Федерації спортивної боротьби в Чернігівській області Анатолію Настоящому, меценату Владиславу Атрошенку, родині Галаган, тренерам та учасникам змагань, яких з кожним роком стає все більше. Ірина Олексіївна побажала юним спортсменам віри в себе, гарного бойового настрою, яскравих сутичок та перемоги.

Перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш передала вітання від президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та голови Відділення НОК України в Чернігівській області Валерія Куліча, а також вручила Ірині Мерлені від олімпійської родини символічний кубок для квітів.

Учасників турніру танцювальним виступом вітав естрадно-гімнастичний колектив "Ефект". Також колектив провів для всіх бажаючих олімпійський урок.

Оцінювали змагання акредитовані судді. Кубок Ірини Мерлені вже вп`яте залишився в Ніжині.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.