Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:24:02

Чемпіонат України з Регбі-7 першої ліги серед чоловіків пройшов у Чернігові. ВІДЕО

08.07.2019   07:53Агенцiя

Участь брали 3 команди, грали у форматі 7 на 7.

У Чернігові його провели вперше, сказав тренер-консультант команди «Камелот» Станіслав Дасюк. На змаганнях побувала і наша знімальна група. Чернігівська регбійна команда «Камелот» змагається з київською дарницею.

Тренер-консультант команди з Чернігова Станіслав Дасюк говорить, переможці цього Чемпіонату братимуть участь наступного року у змаганнях вищої ліги. «Чернігівська команда має історичний шанс завоювати якісь медалі чемпіонату України. Це фінал, розігруються медалі 1,2,3 місце. Чемпіонат з регбі вперше завітав до Чернігова.»
Олексій Дяговець, капітан команди «Камелот»: «Це динамічний вид спорту, тут є і захвати елементи боротьби, і легкої атлетики. В регбі не може грати проста людина, тут потрібно думати про гру, про свою команду, тут не можна як в деяких видах спорту, якщо ти бистро бігаєш чи високо стрибаєш, то ти можежеш витягнути всю команду, тут треба грати сім’єю, як то кажуть.» Гра закінчилася з рахунком 22 - 19 на користь київської Дарниці.

Андрій Коваленко тренер команди «Київ-Дарниця»: «Чим сильніший супротивник, тим більше користі ми отримаємо. В регбі не можна виходити і не налаштовуватися на перемогу. Це дуже специфічний вид спорту, важкий. Якщо не має бажання перемагати, то тут нічого робити. В регбі хто більше терпітиме, той і виграє в кінці. Якщо зустрічаються дві рівні команди – то в кого вистачить сил довше терпіти. Ці всі побої і контакти.» Тим часом донецька регбійна команда «Твердий знак» готується до гри. Давид Зазимко, гравець команди «Твердий знак»: «Налаштовані на перемогу. Будемо займати перше місце. Ми налаштовані на це.»

У змаганнях перемогла київська Дарниця, 2 місце за донецьким «Твердим знаком», на третьому – Камелот з Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини