Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:20:10

Чернігівець Олександр Гавриленко – чемпіон Ігор Нескорених

23.10.2018   13:08Агенцiя

Поліцейський із Чернігова Олександр Гавриленко, який нині захищає кольори української збірної на світових Іграх Нескорених в австралійському Сіднеї, виборов золоту нагороду у змаганнях з пауерліфтингу в середній вазі.

Стати чемпіоном Олександр зумів завдяки тому, що у третій спробі йому вдалося вижати рекордну для його групи вагу у 177 кілограмів. До речі, дві попередні спроби також виявилися рекордними – 172 та 165 кілограмів. Такий результат дозволив чернігівцю випередити представника країни-господаря змагань та спортсмена із Великобританії.

— У 2017 році Олександр вперше взяв участь у національному відборі на світові Ігри Нескорених. Тоді він зумів підкорити вагу у 165 кілограмів і посів третє місце. Але цього виявилось недостатньо, щоб у складі збірної поїхати на змагання до Канади. Цього ж року спортсмен змінив вагову категорію з важкої на середню. В поєднанні з наполегливими тренуваннями це дало результат – перше місце на національних змаганнях та можливість брати участь у Іграх Нескорених в Австралії. І вже сьогодні в Сіднеї Олександр підтвердив свій високий клас та незламність духу, ставши переможцем змагань,— прокоментував перемогу Олександра Гавриленка керівник обласного центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Андрій Литвинець.

Нагадаємо, що Олександр Гавриленко з 2014 року пройшов чотири ротації у зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Захищаючи суверенітет України, під час бойових дій він отримав поранення. Потім були місяці лікування та реабілітації. Тепер Олександр проходить службу в роті поліції особливого призначення у званні старшого сержанта.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.