Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:06:03

Ворскла на виїзді перемогла Десну

01.10.2018   08:18Агенцiя

Матч 10-го туру УПЛ між Десною та Ворсклою завершився перемогою полтавців.

Ворскла дуже швидко вийшла вперед. Вже на 4-й хвилині Ребенок прийняв м'яч на лінії воротарського й відразу скинув під удар Кулачу, який розстріляв ворота Десни – 0:1. Чернігівці змогли відійти від шоку лише на 12-й хвилині, коли Хльобас головою пробив над поперечиною. На 31-й же Картушов відверто вибачив полтавців, промазавши з кількох метрів, однак ініціатива все одно залишалась за гостями. Так, вже через дві хвилини після моменту Картушова Паст парирував удар Сергійчука з меж штрафного.

На старті другому таймі Десна могла відігратися: спочатку Філіппов не влучив з розвороту в дальню дев'ятку, а потім Імереков після вдалого відскоку лише дивом не заніс м'яч у ворота суперника. За таке марнотратство чернігівців дуже швидко покарали: Шарпар, який весь матч провів дуже сильно, на 61-й хвилині завдав потужного удару з лету, перекинувши Паста й подвоївши перевагу Ворскли – 0:2. Після цього гру було зроблено, і хоча Десна намагалася відігратися, нічого вкрай гострого створити так і не змогла. Фінальний свисток зафіксував перемогу Ворскли.

Таким чином, Ворскла набрала 18 очок та наблизилась до третьої Олександрії на відстань у одне очко, в той час як Десна, маючи у активі 10, залишилась сьомою.

Десна – Ворскла – 0:2
Голи: Кулач, 4, Шарпар, 61.

https://football24.ua/ukrayina_tag50819

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.