Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:04:20

Вилучення і спірний гол: Десна поступається Олімпіку (0:1)

03.09.2018   12:06Агенцiя

14:00 в жаркий день неділі не найкращий час для початку матчу, але командам вибирати не доводиться – час матчу назначає УПЛ разом з офіційним транслятором.

Тому не дивно, що на матч вперше в новому сезоні прийшло менше 4000 тисяч вболівальників. Ранній початок матчу, звісно, вплинув і на футболістів – показувати максимальні швидкості за такої спеки не просто.

Проте команди розпочали матч досить активно, а перший небезпечний момент в матчі створили господарі поля – Кринський зреагував на удар Артема Фаворова з близької відстані. Ще за кілька хвилин гостру передачу в штрафний майданчик виконував Огіря – Денису Фаворову не вистачило кількох сантиметрів щоб замкнути подачу. Олімпік перший момент створив лише на 20-й хвилині гри – Дегтярьов з лінії штрафного майданчика пробив вище воріт.

На 23-й хвилині гри момент створив Фаворов – Денис поборовся на правому фланзі, обіграв Пасича, і пробив з лівої ноги – Кринський впевнено спіймав м‘яч. Ще за кілька хвилин мав забивати Старенький – Філіппов розрізною передачею через півполя вивів Старенького на ударну позицію, але Сергій пробив прямо в руки голкіперу.

На 35-й хвилині Безбородько віддав на Філіппова, Олександр вийшов на ударну позицію і вже мав пробивати, але захисник Олімпіка збив Олександра на лінії штрафного майданчика. Штрафний удар? Ні, арбітр не зупинив гру. Олімпік відповів дальнім ударом Білонога.

Другий тайм також розпочався з атаки Десни – Олександр Філіппов головою пробив поруч зі стійкою. На 47-й хвилині гри Андрій Мостовий пройшов майже через півполя і пробив – м’яч пройшов вище воріт. Ще один момент був у Безбородько, а забив, несподівано, Олімпік. Звичайний передача зі своєї половини поля на Білонога, і Дмитро другим дотиком пробиває Паста. Спершу здалося, що Білоног був в положенні поза грою, втім, повтор показав, що офсайду не було. Але все рівно арбітр не мав зараховувати гол – Білоног дезорієнтував Браткова, викрикнувши я, а це карається попередженням – неспортивна поведінка.

Олімпік і при рахунку 0:0 грав у спокійному темпі, а після забитого м’яча гості повністю віддали ініціативу супернику. Десна створила кілька моментів – дальній удар Фаворова, добивання Філіппова і небезпечна подача Волкова.

На 65-й хвилині гри тренерський штаб Десни випустив на поле Олександра Ковпака. І практично тут же досвідчений форвард створив небезпечний момент – Кринський лише на долі секунди випередив Ковпака. Роман Санжар, щоб збити темп Десни провів заміну – захисник Немчанінов замість нападника Білонога.

Натомість Олександр Рябоконь провів подвійну заміну – на поле вийшли швидкі Картушов та Банасевич. Для Єгора це перший вихід на поле після тяжкої травми, отриманої ще в матчі першої ліги з Нафтовиком. Не дивно, що чернігівська публіка дуже тепло вітала лідера чернігівського клубу Єгора Картушова. Свіжі гравці додали гостроти гри, і Десна була близької до взяття воріт, але в хід гри знову втрутився арбітр – звичайний стик в центрі поля Романов розцінив як грубу гру Гітченко і показав захиснику Десни друге попередження.

Десні довелося змінювати тактичне розташування – Денис Фаворов перейшов в центр захисту, Банасевич опустився на місце правого захисника, а Філіппов опустився в центр поля. Гра в меншості звісно зіграла на руку Олмпіку, гості стали діяти більше впевнено. До того ж, гравці Олімпіка стали явно затягувати час – за 15 хвилин медики 4 рази з’являлися на полі.

Десна так і не змогла зрівняти рахунок, і матч, в якому команда мала отримати три очки, завершився прикрою поразкою з мінімальним рахунком.

Десна (Чернігів) – Олімпік (Донецьк) 0:1

Гол: Білоног, 53

Десна: Паст, Фаворов Д., Братков, Гітченко, Мостовий, Огіря, Фаворов А., Старенький (Банасевич, 70), Волков (Картушов, 12), Безбородько (Ковпак, 65), Філіппов. Запасні: Литовка, Єрмаков, Банасевич, Картушов, Коберідзе, Слінкін. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Олімпік: Кринський, Гришко, Кравченко, Є.Пасич, Зубейко (Сондей, 74), Кольцов, Вакуленко, Ксьонз, Білоног (Немчанінов, 69), Дегтярьов, Балашов (Трояновський, 58). Запасні: Махновський, Мелінишин, Тейшейра, Снуріцин. Головний тренер: Роман Санжар.

Попередження: Пасич, 40, Огіря, 45, Дегтярьов, 55,Гітченко, 56

Вилучення: Гітченко, 73 (друге попередження)











 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини