Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:13:03

Юні природодослідники зустрілися з видатними чернігівськими спортсменками

13.07.2012   13:41Агенцiя

Творчий, інтелектуальний потенціал людей є рушієм прогресу суспільства, тому обдарованість необхідно своєчасно виявити і розвивати. Саме такі цілі ставить перед собою Всеукраїнська літня школа “Юний природодослідник”, організована Інститутом обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України, Національним центром “Малої академії наук України” та ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка, яка працює у оздоровчому таборі “Електронік” Чернігівського району.

Протягом двох тижнів юні дослідники з усіх куточків України не лише поглиблюють свої знання з ботаніки та зоології, проводять теоретичні, практичні заняття, активно відпочивають, а й дізнаються багато цікавого про Чернігово-Сіверський край, зустрічаються з відомими людьми.

Саме така зустріч була організована Чернігівським обласним осередком НОК України. Срібна призерка Олімпійських ігор в Пекіні Ольга Коробка та чемпіонка Європи Ніна Лемеш поспілкувалися з майбутніми біологами, розповіли про свої спортивні досягнення, відповіли на масу запитань.
Відомі спортсменки подарували Малій академії наук літературу на олімпійську тематику, кожному учаснику зустрічі – сувеніри від НОК України.

По-домашньому теплою та пізнавальною вийшла зустріч, після закінчення якої ще довго молоді вундеркінди брали автографи, фотографувалися із почесними гостями.

http://noc-cn.org/news/juni_prirododoslidniki_zustrilisja_z_vidatnimi_chernigivskimi_sportsmenkami/2012-07-11-607

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.