Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:17:37

Траса Р-56 цими вихідними перетворилася на велошосе

21.05.2018   15:52Агенцiя

19 та 20 травня автомобільна дорога державного значення Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль, що знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, приймала перший Відкритий «Кубок Сіверщини» з велоспорту на шосе.

Змагання проведені за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області, громадської організації "Федерація велосипедистів Чернігівщини", Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Управління сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міськради, Чернігівського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", Державного агентства автомобільних доріг України, Служби автомобільних доріг у Чернігівській області, компанії «Sinergia oil», магазину «Адреналін».

Аби взяти участь у велоперегонах на регіональній трасі Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль до Чернігова приїхали спортсмени з Діпровщини, Київщини, Харківщини, Чернігівщину представили дві команди обласної федерації велоспорту – молодіжна та збірна ветеранів. Загалом за кубок Сіверщини змагалося близько семи десятків велосипедистів професіоналів та любителів. Наймолодшому учаснику велоперегонів – 11 років, найстаршому – за 60. Усього п’ять вікових категорій: 14-16 років, 17-27 років, 28-44 роки, 45-59 років та 60 і старші.

Змагання індивідуальні та командні. 19 травня велосипедисти змагалися в індивідуальній гонці на 15 км. 20 травня відбулася групова гонка на 80 км. Велоколоною стартували в селі Павлівка під Черніговом. Доїхали до КПП «Славутич» і назад.

За безпекою дорожнього руху під час велоперегонів слідкували наряди патрульних поліцейських. Супроводжував колону велосипедистів і автомобіль швидкої допомоги. Покриття дороги Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль відремонтоване, знаходиться у належному стані для проведення велоперегонів. З початку року тут ліквідовано майже 90% ямковості.

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася у Чернігові у сквері імені Богдана Хмельницького. Нагороди кращим велосипедистам вручили відомі на Чернігівщині спортсмени-олімпійці Ніна Лемеш та Андрій Дериземля. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами. Абсолютні переможці отримали золоті кубки.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини