Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:09:39

Краса і велич Ніжинського футболу

12.04.2018   08:31Агенцiя

9 квітня у спортивно-оздоровчому комплексі ЧНТУ завершилися обласні фінальні змагання «Шкільної футзальної ліги».

У цих змаганнях взяли участь 9 команд, які стали переможцями районних та міських змагань і отримали право посперечатися за нагороди турніру та єдину путівку на Всеукраїнські змагання.

Юні футболісти з Чернігова, Ніжина, Бахмача, Ріпок, Новгород-Сіверського району, Бобровиці, Гончарівського, Новгород-Сіверського у двох групах визначили команди, які і розіграли медалі.
У грі за ІІІ місце зустрілися команди Бахмацької ЗОШ № 1 та Бобровицької гімназії № 1. Перемогу святкували бахмаччани.

У двобої за Кубок «Шкільної футзальної ліги» зійшлися юні гравці Чернігівської ЗОШ № 19 та Ніжинської ЗОШ № 9. За беззаперечної ігрової та територіальної переваги перемогу святкували ніжинці із рахунком 7:0. Саме ніжинська команда представлятиме Чернігівщину у Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 14 квітня цього року у Київській області. Гравці Чернігівської ЗОШ № 19 отримали цього річ срібні медалі.

І знову на футбольному майданчику панували краса і велич Ніжинського футболу. Адже, як повідомлялося раніше, саме ніжинська команда «Ветеран» отримала перемогу на Міжнародному турнірі з фут залу серед ветеранів 40 років і старші пам’яті Вадима Третьякова, які проходив у Чернігові з 30 березня по 1 квітня цього року.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини