Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:20:24

Чернігівські спортсмени поділилися враженнями від Паралімпіади 2018

24.03.2018   13:44Агенцiя

22 березня у телестудії Суспільного вболівальники, тренери, рідні зустрічали учасників ХІІ Паралімпійських ігор 2018, що недавно проходили у Пхьончхані (Південна Корея): Ігоря Рептюха та Дмитра Суярка. У складі збірної вони відстоювали спортивну гордість країни в біатлоні та лижних перегонах.

Цього року Ігор Рептюх — паралімпійська гордість не тільки Чернігівщини, а й всієї України: спортсмен виборов «золото» у лижних перегонах на дистанції 20 кілометрів, а також дві медалі у біатлоні — «срібло» (12,5 кілометрів) та «бронзу» (7,5 кілометрів).

Дмитру Суярку не вдалося завоювати медалей, втім, за його словами, досвід від участі у змаганнях такого рівня дає гарний стимул для подальших тренувань та досягнень поставленої мети.

Наставники спортсменів — Заслужені тренери України Володимир Сторожок та Андрій Литвинець.

Враженнями від участі на Паралімпіаді ділилися і гайди (спортсмени, які ведуть паралімпійця з порушенням зору): Василь Потапенко та Борис Бабар.

До речі, скарбниця національної збірної поповнилася 22 медалями. Україна зайняла шосте місце в загальному заліку. Цьогоріч паралімпійські медалі вперше прирівняні до олімпійських.


За інформацією Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини