Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:07:46

“Олімпійський день” завітав до табору “Зміна” в Седніві

23.06.2012   13:47Агенцiя

На Чернігівщині, у містечку Седнів, в дитячому оздоровчому таборі “Зміна” відпочивають 120 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це вихованці шкіл-інтернатів Чернігівської області.

Для таких дітей завжди хочеться зробити все можливе й неможливе, щоб у житті вони відчували щирість, ніжність, саме те, чого вони були позбавлені.

20 червня Чернігівський обласний осередок НОК України спільно з обласним Палацом дітей та юнацтва організували дітям спортивно-видовищне свято “Олімпійський день”.

Всі дітлахи були розділені на команди: Бульбаші, БЕМС, Веселі козаки і Водограй та разом з неперевершуваними героями Кльопою та Бабочкою відправилися на імпровізованому поїзді в цікаву подорож по станціях: спортивна, музична, загадкова та умілі ручки. На кожній станції юні учасники демонстрували свої вміння змагатися в спортивних естафетах, розгадувати загадки, демонстрували свої музичні здібності та творчу майстерність.

Результатом своїх старань для дітей стали призи від організаторів. Кожний учасник з рук заслуженого майстра спорту України Ніни Лемеш отримав сувенірну атрибутику від НОК України, календарик з фотографіями олімпійських чемпіонів та призерів Чернігівщини, солодощі від партнера обласного осередку НОК України кондитерської фабрики “Стріла” та набори для дитячої творчості. Хлопчики та дівчатка були дуже раді та задоволені.

http://noc-cn.org/news/olimpijskij_den_zavitav_do_taboru_zmina_v_sednivi/2012-06-22-595

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини